Юрій Сьомін: «Перестановки зіграли визначальну роль у перемозі»

Юрій Сьомін: «Перестановки зіграли визначальну роль у перемозі»

"Динамо" - "Дніпро" - 2:1. Післяматчева прес-конференція

Юрій Сьомін (головний тренер «Динамо»):

- На мій погляд, гра була дуже цікавою і напруженою. «Дніпро» створило нам достатньо багато проблем, добре контролюючи м'яча і граючи в пас. У другому таймі нам були необхідні великі перестановки, які зіграли визначальну роль в перемозі.

- Із чим пов'язаний вихід у другому таймі Несмачного? Все ж таки, «Дніпро» не особливо відзначалося активністю в атаці, щоб підсилювати захисну лінію...

- Вихід Несмачного пов'язаний із тим, що нам був необхідний мобільний гравець в середній лінії. З цими функціями останнім часом добре справляється Ель Каддурі, тому було прийнято таке рішення.

- Можна сказати, що ця перемога була найважчою за всю першу частину чемпіонату?

- Гадаю, так.

- Чи є у вас вже кандидатури футболістів, які можуть підсилити команду взимку?

- До зимової перерви ще дві гри – з «Іллічівцем» у чемпіонаті та з «Фенербахче» у Лізі чемпіонів. Тільки після останньої гри можна буде говорити про якесь підсилення. Селекційна робота в нас ведеться протягом усього часу, і є певні футболісти, за якими стежать особливо ретельно. Остаточне ж рішення прийматиме президент.

- Створюється враження, що в «Динамо» наявна проблема останнього пасу...

- Я згоден, що підопічним не особливо вдається останній пас. Особливо це помітно, коли на полі немає Алієва. Саме у зв'язку з цим на заміну вийшов Чернат, який видав чудову передачу зі штрафного, а потім і забив м'яча. Нам потрібен був гравець, який здатний видати останній пас, і Чернат, вважаю, добре впорався із завданням.

- Останнім часом в основному складі став регулярно з'являтися Флорин Чернат. Які його перспективи в «Динамо» і чи залишиться він у команді після зимової перерви?

- Чернат – висококваліфікований гравець, непогано входить у гру з лавки запасних. Але життя покаже, що буде далі. В даному випадку не все залежить від нас, але також треба приймати до уваги і його бажання.

- Яка вірогідність появи в найближчих матчах Юссуфа?

- У матчах з «Іллічівцем» і «Фенербахче» на Юссуфа ми розраховувати не можемо.

Володимир Бессонов (в.о. головного тренера «Дніпра»):

- Поєдинок мені сподобався – його динаміка, боротьба... Гра проходила до першого м'яча. І якщо в обороні ми зіграли добре, то в атаці, гадаю, індивідуальна майстерність і клас футболістів не дозволили нам реалізувати ті моменти, які виникали. Я маю на увазі не голеві моменти, а ті контратаки, які ми, загалом, «запороли». І стандартне положення, яке, так би мовити, вирішило результат матчу.

- Чи відомі плани «Дніпра» на міжсезоння? Чи залишитеся ви керувати командою?

- Буду я працювати на посаді головного тренера чи ні, вирішує керівництво клубу. Яке б не було рішення – воно буде правильним. А вже із завтрашнього дня ми розпочинаємо підготовку до другої частини чемпіонату.

- Впродовж матчу в Алсідеса була сутичка з Русолом. Чи не цей факт вплинув на заміну легіонера?

- Можу сказати, що цей інцидент вплинув на заміну. Але також потрібно виконувати свої обов'язки на полі. Та гра, яку він продемонстрував, мене абсолютно не влаштувала.

 

Дивіться фотогалерею матчу

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер