Юрій Сьомін: «Футболісти добре налаштувалися на цей матч»

Юрій Сьомін: «Футболісти добре налаштувалися на цей матч»

«Чорноморець» – «Динамо». Післяматчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- Найголовніше, що гравці проявили себе чудово в професійному плані і добре налаштувалися на цей матч. Це було особливо важливо після гри з лондонським «Арсеналом». Після цього матчу мої підопічні, звичайно, в певній мірі засмучтилися, адже втратили перемогу за дві хвилини до фінального свистка. А сьогодні в усіх був хороший настрій, що зіграло визначальну роль в нашій перемозі.

- У радянські часи матчі не починалися пізніше 7 години вечора. Зараз модно починати пізно. Чи всі команди знаходяться в рівних умовах?

- Зазвичай господарі поля призначають час. Ми призначаємо свої матчі на 20:30, оскільки поєдинки Ліги чемпіонів починаються приблизно в цей час, і нам необхідно було провести серію поєдинків, щоб підготуватися до виступів в єврокубку. Але також є й інший момент. Коли в Києві стояла 40-градусна спека, чому футболісти мали грати о 5 годині або о 3 годині дня? Напевно, вони мали грати в комфортних умовах і за сприятливої погоди.

На заході завжди грають пізно. В Іспанії, коли на вулиці спека, грають о 9 годині вечора. Наступні матчі в жовтні ми проводитимемо о 19:00. А час початку виїзних матчів призначаємо не ми. Наша справа грати. Можливо, в сьогоднішньому випадку це пов'язано з телетрансляцією, але ми ніякої ролі тут не граємо.

- Коли відновиться Мілевський?

- Звичайно, Мілевського не вістачає. Можливо, він зможе зіграти 26-го вересня.

- Сьогодні Гіоане можна було бачити і зліва, і в центрі. Яку роль ви йому відводили на полі?

- Гравця, який діє по всьому полю. Найголовніше, що йому вдалося забити гол.

Віталій ШЕВЧЕНКО, головний тренер «Чорноморця»:

- Сьогодні динамівці нас повністю переграли. Просто вони були сильнішими за нас. Ми планували будувати гру переважно від оборони, але пропустили швидкий гол. Два перші м'ячі стали наслідком тактичних помилок. Потім потрібно було йти вперед, розкриватися, але в нас нічого не виходило. Відзначу, що в них зараз дуже хороша команда.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер