Юрій Сьомін: «Отримую задоволення від роботи»

Юрій Сьомін: «Отримую задоволення від роботи»

Напередодні прибуття «Динамо» в Ізраїлі похолодало. Місцеві жителі говорять, що так холодно в тутешніх краях давно не було. Це для динамівців температура 10 градусів вище нуля цілком звична і ідеально підходить для тренувань. Інша справа – аборигени, в гардеробі яких не завжди можна знайти теплі речі. Утім, найближчими днями синоптики обіцяють потепління і життя в Ейлаті повернеться в звичне русло.

Футбольне поле, на якому «Динамо» працюватиме найближчий тиждень, знаходиться за десять хвилин їзди від готелю. Така економія часу виручає у щільному робочому графіку. У будь-якому випадку, у гравців є зайва хвилина для важливих у сучасному спорті відновлюваних процедур. У першому тренуванні брали участь 5 воротарів і 26 польових гравців. У середу до табору динамівців повинен приєднатись Діого Рінкон, який із досить серйозної причини затримався в Бразилії. Річ у тім, що трохи більше року тому маму бразильця прооперували і зараз її стан погіршився. Вочевидь, після повернення між гравцем і Юрієм Сьоміним відбудеться розмова.

А поки Юрій Павлович, давши свисток про завершення тренування, погодився на бліц-інтерв’ю знімальній групі «Динамо ТВ». Пропонуємо його вашій увазі.

- Після виходу з відпустки команда тиждень тренується під вашим керівництвом. Поділіться враженнями.

- Вони якомога позитивні, отримую задоволення від роботи з хлопцями. По-перше, гравці мотивовані і займаються дуже добре. По-друге, усі розуміють запропоновані мною вправи. Робота просувається добре.

- Чому на перший збір вирішили взяти 32 футболіста?

- Серед них п’ять воротарів. Нам потрібно проглянути молодого голкіпера із «Крил Рад», він українець. А 27 польових гравців – це нормально. Серед них основна маса – молодь. Вони повинні скласти конкуренцію досвідченим гравцям. Зараз їм дано шанс і вони повинні тренуватись із основною командою. На другий збір, не виключно, візьмемо менше людей.

- Які завдання ставите перед командою в Ізраїлі?

- Перша частини збору буде спрямована на розвиток функціональних можливостей, тактичної підготовки. Друга половина – турнір. Упродовж двох тижнів повинні вирішити як тактичні, так і стратегічні завдання. Тактичні – потрібно більш-менш стабілізувати склад. І, звичайно, для нас дуже важливий результат. Тому будемо ставити перед завдання перемогти в турнірі. Інша справа, наскільки нам це вдасться…

www.fcdynamo.kiev.ua (Ейлат-Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер