Юрій МОРОЗ: «Селекційна робота у нас ведеться постійно»

Юрій МОРОЗ: «Селекційна робота у нас ведеться постійно»

16-го січня на заміській клубній базі збирається та розпочинає підготовку до другої частини сезону молодіжний та юнацький склади «Динамо». А 14-го та 15-го числа гравці пройдуть традиційний плановий медогляд.

До 2 лютого молодіжна команда працюватиме в Києві, на цей період, окрім тренувань, заплановано три контрольні матчі, які пройдуть у манежі клубної бази, щоправда, суперники ще уточнюються. З 3-го лютого команди «Динамо» U-21 та U-19 вирушать на двотижневий закордонний збір до Туреччини, у рамках якого теж заплановано три товариські поєдинки, суперники також стануть відомі пізніше.

- На базі у нас є чудові умови для підготовки, тому перший етап проводитимемо там, - додав наставник молодіжної команди «Динамо» Юрій Мороз. – Залежно від погодних умов, тренуватимемося на свіжому повітрі або в манежі. Дворазові тренування будуть чергуватися з одноразовими. Що стосується кадрових питань, селекційна робота ведеться постійно, одні футболісти приїжджатимуть на перегляд, інші залишатимуть команду, але поки що конкретних прізвищ назвати не можу. Скажу лише, що потенційні новачки будуть.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер