Юрій МИКОЛАЄНКО: «Команда U-14 в змозі вирішувати найсерйозніші завдання»

Юрій МИКОЛАЄНКО: «Команда U-14  в змозі вирішувати найсерйозніші завдання»

Участь в ньому візьме команда «Динамо», старший тренер якої Юрій Миколаєнко поділився завданнями на турнір та рівнем готовності своїх підопічних.

- Їдемо на фінальний турнір з хорошим настроєм, - зазначив Юрій Петрович. - Провели зібрання з хлопцями, завдання у нас одне - виграти перше місце. Інших завдань ми не ставимо.

- Для ваших підопічних це перший турнір такого високого рівня в їх поки нетривалій кар'єрі. Хвилювання присутнє?

- У душу залізти не можу, все відразу стане помітно на футбольному полі. Головне, щоб був бойовий настрій і командний дух. Свою тренерську роботу ми робимо, проводимо бесіди, все розкладаємо по поличках, пояснюємо. А як буде на поле? М'яч круглий, все покаже гра.

- На турнір відправляєтеся найсильнішим складом?

- На жаль, здорові не всі. Є втрати, але афішувати про них не хочу. Вибули два провідних гравця, але всі, хто знаходиться в команді, вони повинні показати і довести, що знаходяться в «Динамо» не дарма. Тому я особливо не засмучуюсь, є обойма, потрібно виходити, грати і перемагати. У нас непогані хлопці, які в змозі вирішувати найсерйозніші завдання.

- 14 червня в Києві ви провели контрольний матч, це була генеральна репетиція?

- Проти РВУФК дали хлопцям ігрову практику. Провели гру на хорошому рівні, перемогли 5:0. Але це гра з командою з міста, на рівні чемпіонату України все буде по-іншому.

- У регулярному чемпіонаті «Шахтар» обійшов «Динамо», посівши у групі перше місце. Послужить це додатковою мотивацією для динамівців у фінальному раунді?

- В осінній зустрічі поступилися «Шахтарю», а ось навесні перемогли ми. Хотілося б зіграти з донеччанами і в фінальному турнірі, в матчі за перше місце. У нас, на відміну від старших вікових груп, немає півфіналів, так що права на помилку не маємо. Потрібно в підгрупі займати перше місце і виходити у фінал.

- Підтримка у «Динамо» на іграх в Моршині буде?

- Зазвичай рідні і друзі наших гравців приїжджають. Але мені головне, щоб хлопці грали в футбол, прагнули виконувати установку тренерів. Показали красиву та змістовну гру.

Розклад матчів

ДЮФЛУ. Фінал. U-14

Група «А»
ДЮСШ-15 Київ
ДЮСШ-11 Чорноморець Одеса
«Зміна-Оболонь» Київ
«Динамо» Київ

Груповий етап

1-й тур. 19 червня
ДЮСШ-15 - «Динамо»
м.Моршин, стадіон «Медик». 16:30

2-й тур. 20 червня
«Динамо» - «Зміна-Оболонь»
м.Моршин, стадіон «Медик». 16:30

3-й тур. 22 червня
ДЮСШ-11 Чорноморець - «Динамо»
м.Моршин, стадіон «Медик». 16:30

Фінали турніру. 24 червня
1А – 1Б. м.Моршин, стадіон «Медик». 12:00
2Б – 2А. м.Моршин, стадіон «Медик». 10:00
3А – 3Б. м.Стрий, стадіон «Сокіл». 11:00
4Б – 4А. м.Стрий, стадіон «Сокіл». 9:30

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер