Юрій Максимов: «Динамо» - фаворит»

Юрій Максимов: «Динамо» - фаворит»

У матчі другого туру прем'єр-ліги «Динамо» вирушить до Дніпропетровська, де поміряєтся силами з місцевим «Дніпром». Експертом поєдинку офіційний сайт «Динамо» обрав Юрія Максимова. Ще за часів кар’єри гравця Юрій встиг пограти як за «Динамо», так і за «Дніпро».

- Гадаю, «Динамо» виграє з рахунком 1:0. Що стосується стилю гри, який демонструватимуть команди, мені здається, «Дніпро» покаже більш технічний футбол, а «Динамо» – силовий. Хоча, у складі киян є достатньо технічні футболісти. Вважаю, в цій зустрічі команда Юрія Сьоміна буде фаворитом.

- Минулого року матчі суперників вийшли неоднозначними. У Києві дніпропетровці виграли 3:1, а потім «Динамо» на виїзді здолало суперника 4:0. Як гадаєте, цього разу будуть сюрпризи?

- Річ у тому, що граючи на виїзді, команда грає вільніше. Гра переважно будується від оборони, на контратаках. «Динамо» цим якраз і відоме. Словом, багато чого залежатиме від обраної тактики команд на гру.

- Коли ви були гравцем «Динамо», вам доводилося грати проти колишньої команди – «Дніпра». Чим відрізнялися протистояння у той час?

- Вже не пам'ятаю, це було дуже давно. Одне можу сказати однозначно: на «Динамо» суперника навіть налаштовувати не потрібно. Проти киян всі виходять, немов на останній бій.

- Який моральний стан буде у динамівців? З одного боку, команда Сьоміна програла Суперкубок, але потім здобула перемогу над «Іллічівцем»...

- Можу сказати, що «Динамо» із сильнішими командами грає краще.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер