Юрій ЛЕНЬ: «Є бажання та боротьба, але цього поки замало»

Юрій ЛЕНЬ: «Є бажання та боротьба, але цього поки замало»

- На жаль, багато хто не впорався з емоціями в першому таймі. Не сказав би, що перегоріли, але, на жаль, ми не витримали темпу, зламалася структура, не було цілісності у грі, хоча на контратаках мали непогані моменти. Якби ми хоча б не пропустили на останніх секундах, можливо, все було б інакше. Так, заробили курйозний пенальті, так, була низка невикористаних моментів. Словом, питань багато. У чому не можу дорікнути своїм підопічним, перш за все у другому таймі, так це у бажанні та боротьбі. Але, на жаль, цього поки замало. Потрібно багато над чим працювати.

На жаль, у наших футболістів є погані звички та навички, які переробити й виправити дуже складно, хоча ми над цим працюємо. Будемо намагатися це змінити. Будемо працювати з тими 20-ма футболістами, які в нас є. А час покаже, хто з них буде грати, а хто – ні. Поки конструктиву було не так багато, як хотілося б. Бажання та боротьби вистачало, але не конструктивної гри. Хоча, як правило, такі ігри видовищними не бувають. У суперника – бійцівська команда, вони мають зуб на «Динамо». Будемо продовжувати працювати, дивимося вперед та сподіваємося на те, що незабаром наша гра зміниться на краще. У нас для цього є ще три тижні підготовки, адже наступна гра лише 3-го вересня з «Волинню».

- Наймолодшим на полі був Олександр Шарило, але у грі він не нітився...

- У перерві я сказав деяким нашим футболістам, що вони мають брати приклад із цього хлопчика. Незважаючи на те, що він наймолодший, на футбольному полі був якщо не лідером, то заводієм атак та непоступливим у боротьбі. Це свідчить про сильний характер, який придбати складно – він вбирається з молоком матері. Хоча виховати футболіста відчайдушним можна.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер