Юрій ДМИТРУЛІН: «Повинні були вирішувати результат гри ще до перерви»

Юрій ДМИТРУЛІН: «Повинні були вирішувати результат гри ще до перерви»

- Відмінність між двома матчами з «Ягеллонією» на груповій стадії й у фіналі лише в тому, що у хлопців накопичилася велика втома. По ходу турніру у нас з'явилися деякі кадрові проблеми - деякі футболісти отримали ушкодження, інші були не зовсім готові, тому основне навантаження лягло на групу з 11-12 осіб. А ті, хто виходив на заміну, з тих чи інших причин не посилювали гру команди. Навіть по ходу фінальної гри, якщо в першому таймі ми ще мали якусь перевагу і повинні були вирішувати результат гри ще до перерви, то в другій половині зустрічі, коли тренери «Ягеллонії» почали проводити заміни, освіжати і посилювати гру, у нас же, навпаки, вийшли на заміну гравці, які нічим її не підсилили. Кінець матчу був дуже важким, але хлопці молодці - показали характер і витримали до кінця. Вважаю, ми гідно виступили і заслужено посіли перше місце.

- Перед грою ви звертали увагу на те, що на першому місці має бути дисципліна?

- Ще до початку турніру, коли тільки збиралися їхати до Риги, під час розмови з хлопцями відразу сказали, що результат нас не цікавить. Зрозуміло, що вони давно не вигравали турніри і хотіли посісти перше місце, їм це вдалося, і я їх вітаю. Але у нас на першому місці було виконання того, про що домовлялися. Дисципліна мала значення в тому плані, що ми хотіли подивитися, як вони сприймають те, про що ми говоримо, і як виконують це на полі. Хтось розуміє, хтось - ні, це непростий процес, адже хлопці в цьому віці вже не діти, але ще й не дорослі. Тому відчувається різниця в розумінні того, що вони повинні виконувати на футбольному полі.

- Незабаром ви проведете ще один турнір у Львівській області, ці змагання розглядаєте, як підготовку до чемпіонату України?

- Звичайно. На цьому турнірі був дуже жорсткий графік - вважаю, за три дні провести п'ять ігор - це велике навантаження, яке хлопцям дуже важко переносити, враховуючи, що ми всього тиждень тому вийшли з відпустки. На наступному турнірі графік ігор буде трохи легшим. А основне для нас, це, звичайно ж, чемпіонат України.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер