Юрій ДМИТРУЛІН: «Динамо» значно сильніше за «Генк»

Юрій ДМИТРУЛІН: «Динамо» значно сильніше за «Генк»

- Гадаю, в Бельгії потрібно розраховувати лише на перемогу. В останніх матчах «Динамо» показує непогану гру, й результат є, й голів команда забиває достатньо багато.

- Поразка «Динамо» в першому домашньому матчі говорить про те, що «Генк» – не така вже проста команда?

-Я би так не сказав. У Києві «Динамо» володіло перевагою, але в той же час мали місце помилки в обороні в першому таймі. Просто не склалося з реалізацією. Зрозуміло, що «Динамо» значно сильніше за суперника. Просто потрібно суворіше зіграти в обороні й максимально концентровано попереду, щоб використати ті моменти, які будуть. Упевнений, їх виникне в достатній кількості.

- Чи не додасть зайвої відповідальності той факт, що в цьому матчі «Динамо» може вирішити питання виходу з групи?

-Ні, я не думаю. З цієї групи кияни мали виходити ще тур тому, враховуючи рівень команд, фінансування й узагалі за всіма показниками. Тому не думаю, що можуть виникнути якісь психологічні проблеми через підвищену відповідальність. У цьому немає проблеми.

- Ленс, який нещодавно грав на полі стадіону в Генку у складі своєї національної збірної, сказав, що там дуже важке поле. Це ускладнить завдання нашій команді?

- Ну не город же там! Щоправда, я не грав, не знаю (посміхається). Із того часу минув якийсь час, гадаю, газон довели до належного вигляду. В будь-якому випадку, обидві команди будуть у рівних умовах. Окрім того, команда провела передматчеве тренування, подивилася якість покриття, змогла до нього пристосуватися, відчути, як відскакує м’яч, дізнатися, де які купини. Не з корабля на бал вийдуть, а врахують всі нюанси. Та й індивідуальна майстерність футболістів «Динамо» набагато вища, ніж у гравців «Генка». Тож проблем із прийомом м'яча чи передачею не буде. Усе залежатиме від того, як спрацює команда.

- Ви самі грали проти бельгійських команд, зокрема, проти «Андрелехта» в сезоні 2000/2001. Які спогади залишилися від тих поєдинків?

- Це було так давно, що, якщо чесно, я вже не пам'ятаю всіх подробиць. Знаю, що в Києві переграли їх 4:0, команда не спричинила нам жодних проблем. Але саму гру пам'ятаю не дуже добре. А на матч-відповідь до Бельгії я не їздив.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер