Юні динамівці змагаються в фіналі Кубка Києва

Юні динамівці змагаються в фіналі Кубка Києва

Боротьба в Кубку Києва серед дитячо-юнацьких команд досягла своєї кульмінації. Наприкінці жовтня – початку листопада відбулися фінальні матчі турніру. На вихідних визначилися переможці серед команд хлопців 1994 року народження. Володарями Кубка пам'яті А. Ідзковського стали динамівські футболісти з ДЮФШ ім. Валерія Лобановського, які в напруженому поєдинку обіграли «Арсенал» з рахунком 2:0.

Окрім цього, 26-го жовтня відбулися фінали Кубків Ф. Медвідя, М. Балакіна і пам'яті загиблих футболістів в роки Великої Вітчизняної Війни. У фінальному матчі серед хлопців 1998 року народження юні динамівці зустрічалися зі «Зміною» і програли з рахунком 5:2. Проте перемогли наші хлопці 1996 року народження, які з рахунком 2:0 обіграли ФК «Київ». Переможці були нагороджені пам'ятними кубками і медалями від Федерації футболу міста Києва.

Наш клуб не був представлений лише в найстаршій віковій категорії 16-річних хлопців. Кубок пам'яті В. Колотова розіграють між собою футболісти РВУФК і «ДЮСШ-15».

Відзначимо, що ще два матчі відбудуться в середу, 12 листопада. Цього дня визначаться переможці серед хлопців 1993 і 1995 років народження. Динамівці будуть змагатися за Кубки пам'яті В. Голубєва і О. Макарова зі «Зміною» і РВУФК відповідно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер