Юнацька Ліга УЄФА. «Андерлехт» - «Динамо». Анонс матчу

Юнацька Ліга УЄФА. «Андерлехт» - «Динамо». Анонс матчу

На попередньому етапі «Андерлехт» грав проти австрійського клубу «Адміра». Незважаючи на скромний статус суперника, пройти далі бельгійцям вдалося лише за сумою двох матчів і завдяки голу на виїзді (0:0, 1:1).

Команда «Андерлехта», з причини відсутності в Бельгії турніру для U-19, у більшості своїй складається з футболістів, які грають у змаганні 21-річних.

До моменту поєдинку з «Динамо» бельгійці підходять у статусі четвертої команди молодіжної першості. Позаду в «Андерлехта» - 7 матчів, у яких вони здобули 5 перемог і 2 рази зіграли внічию. Вони є другою за результативністю командою першості (21 забитий м'яч), але й пропускають чимало - 11 голів.

«Динамо» у свою чергу здолало болгарський «Септемврі» (1:0, 5:1) і впевнено пробилося до наступного етапу. У національному чемпіонаті кияни провели 9 матчів і набрали 24 очки, осівши на другій сходинці, вигравши 8 матчів і зазнавши поразки лише в одному.

Нагадаємо, що поєдинок між «Андерлехтом» і «Динамо» відбудеться в Брюсселі на домашньому стадіоні команди - «Констант Ванден Сток». Початок о 20:30 за київським часом. 

Слідкувати за змінами в рахунку онлайн можна буде на офіційному сайті УЄФА, а невдовзі після завершення гри до вашої уваги сюжети знімальної групи нашого клубного ТБ.

Матч-відповідь відбудеться 27 листопада в Києві на стадіоні «Динамо» ім. В.В. Лобановського.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер