Юний друг Максима КОВАЛЯ

Юний друг Максима КОВАЛЯ

У 10-річного Максима Чорноконя воно настало після публікації на клубному сайті «Динамо» новини про його захоплення футболом і вибору улюблених гравців. Одним із них виявився воротар нашої команди Максим Коваль, який, ознайомившись із текстом замітки, вирішив особисто зустрітися зі своїм тезкою. Добре, що під час відпустки часу вдосталь, чому б не зробити приємне юному шанувальнику футболу, для якого нинішній рік виявився дуже складним і трагічним. Зустріч двох Максимів організувала керівник відділу кадрів ФК «Динамо» Київ Вікторія Гнатенко, яка вже не перший рік займається волонтерською діяльністю з підтримки воїнів АТО, зокрема приділяючи увагу сім'ї Чорноконей.

Місцем зустрічі було обрано добре знайомий НСК «Олімпійський», екскурсію по якому з виходом на поле Максим Коваль особисто провів своєму юному другові. У прилеглому до арени кафе був час душевно поспілкуватися за смачним чаєм і тортиком. Коваль згадав, як починав у Запоріжжі займатися футболом, наскільки тренування та ігри складно було поєднувати з навчанням. Кілька кумедних футбольних історій від нашого воротаря остаточно зняли напругу з Максима-молодшого, який охоче почав розповідати про своє навчання і захоплення футболом. І навіть похвалився, що коли в серпні вивів Артема Бєсєдіна на гру зі «Сталлю», той практично відразу, вже на 2-й хвилині, відкрив рахунок.

Надовго запам'ятається Максиму Чорноконю і відвідування клубного динамівського магазину. Вибір дитячого одягу в ньому більш ніж достатній, додому наш дорогий друг пішов із трьома повними пакетами з сувенірами та дизайнерським одягом - спортивний костюм, реглан, куртка...

Ось така чудова зустріч вийшла у двох Максимів, так зав'язалася дружба між воротарем «Динамо» і юним уболівальником. Залишається побажати нашим чудовим героям великих успіхів у житті й у навчанні, незмінних перемог на футбольних полях.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер