ДЮФШ «Динамо» запрошує юних футболістів до літнього табору в Болгарії

ДЮФШ «Динамо» запрошує юних футболістів до літнього табору в Болгарії

Минулого року в таборі тренувалися та відпочивали більше 45 юних футболістів із різних куточків нашої країни від сходу до заходу.

У червні-липні 2019 року футбольний табір «Динамік» протягом двох змін відкрив свої двері для більше ніж 100 дітей із різних міст нашої країни: Києва, Житомира, Харкова, Вінниці, Ужгорода, Донецька та Львова.

Основною метою футбольно-оздоровчого табору є організація щоденного професійного тренування дітей віком від 5 до 14 років тренерами ДЮФШ «Динамо», що дає потенційне право подальшого навчання у клубній академії. Сприятливі кліматичні умови добре впливають на оздоровлення та розвиток юних футболістів, вони купаються в Чорному морі, беруть активну участь у походах у гори зі спортивним орієнтуванням, футбольними квестами. Крім того, завдяки продуманій програмі, командним іграм та роботі з дитячим психологом діти адаптуються до самостійного перебування в таборі, розвиваються духовно та інтелектуально.

Незабутнє враження на юних футболістів справляють урочисті паради на честь відкриття та закриття табору, що відбуваються за підтримки партнера табору в Болгарії ГО «Зірка». Сильне підняття патріотичного духу та позитивні емоції відчувають діти під час проходу центральними вулицями міста Обзор із прапорами України та ФК «Динамо» під футбольні гімни Збірної України та клубу. На згадку всі учасники літнього футбольного табору отримують пам’ятні дипломи, медалі за проходження підготовки та активну участь у тренувальному процесі.

Завдяки довірі та підтримці батьків юних футболістів табір щороку набуває популярності та розвивається у нових напрямках. Високий рівень медичного забезпечення та обслуговування гравців та батьків юних футболістів дозволяє створювати якісне тренувально-оздоровче середовище.

Юридичний супровід батьків та юних спортсменів у підготовці документів на виїзд до табору дозволяє повністю здійснювати поїздку дитини у правовому полі та виключити неприємні моменти під час перетину кордонів дітьми та батьками.

Організатори та партнери футбольно-оздоровчого табору запрошують юних футболістів з усієї України взяти участь та приєднатися в липні 2020 року до ідеї та філософії становлення юних футболістів задля підтримання та підняття розвитку вітчизняного дитячого футболу. До нових зустрічей у Болгарії!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер