Юнацька збірна України U-19 із шістьма динамівцями готується до кваліфікації Євро-2019

Юнацька збірна України U-19 із шістьма динамівцями готується до кваліфікації Євро-2019

Підопічні Сергія Попова зіграють з командами Албанії (господарі турніру), Словаччини та Норвегії. Тренерський штаб розраховує і на шістьох представників «Динамо», це захисники Максим Духан, Микола Ярош та Данило Хондак, півзахисник Георгій Цітаїшвілі і нападники Євген Ісаєнко та Владислав Супряга.

6 жовтня збірна України зіграла товариський матч із командою першої ліги «Оболонь-Бровар» та перемогла з рахунком 1:0. Команди грали два тайми по 35 хвилин, у яких тренерський штаб українців задіяв різні склади. Єдиний гол на 55-й хвилині з пенальті забив Михайло Мудрик. Динамівець Хондак провів на полі весь матч, Ярош та Супряга зіграли перший тайм, а Духан та Цитаїшвілі – другий.

7-го жовтня «синьо-жовті» вирушили до Албанії, де й відбудеться кваліфікаційний турнір. Матчі цього етапу пройдуть 10-го, 13-го та 16 жовтня. До еліт-раунду вийдуть дві найкращі збірні групи. Матчі другої стадії змагань проходитимуть навесні наступного року, а фінальна частина Євро відбудеться в липні 2019-го у Вірменії.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер