Юнацька Ліга УЄФА. «Динамо» - «Андерлехт» - 2:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Юнацька Ліга УЄФА. «Динамо» - «Андерлехт» - 2:1. Звіт про матч (+ВІДЕО)

Гра розпочалася досить повільно, без переваги певної команди. Першого удару в матчі на 12-й хвилині завдав Сергій Булеца. Артем Шулянський виконав передачу з лівого флангу, а Сергій Булеца із близької відстані пробив, проте над воротами пролетів м`яч. Декілька подач із флангів «динамівцям» не вдавалося замикати.

Перший удар у площину воріт ми побачили на 29-й хвилині зустрічі. Владислав Супряга заробив штрафний удар, який взявся виконувати Булеца. Сергій пробив у площину воріт, але голкіпер «Андерлехта» Рік Веркотрен парирував удар, не давши поцілити у свої володіння.

Ближче до завершення першого тайму брюссельці наблизилися до воріт киян, але господарі поля добре відпрацювали в захисті, не давши завдати удару по своїх воротах. Та на останніх хвилинах гості змусили господарів понервувати. Спершу Алан Маянга завдав удару майже з лінії штрафного майданчика «Динамо» - Владислав Кучерук парирував удар, перевівши м`яч на кутовий. А потім після навісу від Тео Леоні з правого флангу пробив Мохамед Луа – на щастя, повз ворота «Динамо». Тож на перерву команди пішли за невідкритого рахунку – 0:0.

Рахунок у матчі був відкритий на 51-й хвилині. Жеремі Докю виконав подачу з лівого флангу, м`яч від ноги Богдана Білошевського потрапив до Антуана Колассена, який не згаяв можливості влучити у ворота «Динамо». Таким чином «Андерлехт» повів у рахунку – 0:1.

Після цього у гру вступив Георгій Цитаїшвілі, який на 65-й хвилині відновив рівновагу. Артем Шулянський заробив штрафний удар із небезпечної позиції, а Георгій Цитаїшвілі чудово його виконав, результативно пробивши повз стінку та голкіпера у правий кут воріт «Андерлехта». Рахунок у поєдинку став знову нічийним – 1:1.

Пізніше брюссельці могли вийти вперед, однак Владислав Кучерук упіймав «шкіряного» після удару від суперника з близької відстані.

Вирішальними стали 80-і хвилини зустрічі. Артем Шулянський завдав точного удару в площину воріт «Андерлехта», який рукою відбив Якуб Ківер. Арбітр показав брюссельцю червону картку та призначив пенальті у ворота «Андерлехта». Сергій Булеца, який сьогодні мав чимало спроб відзначитись у воротах суперника, потужно реалізував 11-метровий удар у лівий нижній кут воріт і вивів «Динамо» вперед. Тож київське «Динамо» здобуло перемогу над брюссельським «Андерлехтом» із рахунком 2:1 і вийшло до наступної стадії Юнацької Ліги УЄФА! 

Юнацька Ліга УЄФА. 2-й раунд. «Динамо» - «Андерлехт» - 2:1 (0:0)

27.11.2018. Стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського, Київ

«Динамо» (Київ): Кучерук, Скорко, Вівчаренко, Попов, Сирота, Булеца (Ващишин, 90+5), Білошевський, Надольський (Волошин, 72), Мащенко (Цитаїшвілі, 54), Шулянський, Супряга.

«Андерлехт» (Брюссель): Веркотрен, Ківер, Ліссенс (Ель-Кабабрі, 69), Лютонда, Леоні, Бушуарі, Девалє, Докю, Луа, Колассен (Сюре, 70), Маянга (Версхарен, 61).

Голи: Цитаїшвілі (65), Булеца (83, пен.) – Колассен (51).

Попередження: Девалє (45+1), Луа (64).

Вилучення: Ківер (82).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер