ЮЛ УЄФА. «Динамо» - «Інтер» - 0:3

ЮЛ УЄФА. «Динамо» - «Інтер» - 0:3

У протистоянні з «Інтером» з Італії в першій зустрічі була зафіксована нічия 2:2, а в матчі-відповіді, який пройшов в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, клуб з Мілана виявився сильнішим 3:0.

Гра юних динамівців в Італії трьома тижнями раніше справила дуже непогане враження. По ходу зустрічі команда вела 2:0, та й за змістом нічим не поступалася господарям. Можливо, саме тому тренер киян Ігор Костюк вирішив не експериментувати, виставивши у повторній зустрічі ідентичний склад.



На стадіоні «Динамо» події у зустрічі розвивалися з точністю до навпаки з першим матчем. Кияни заволоділи територіальною ініціативою, почали шукати ходи до воріт Декича, а ось м'ячі почали влітати в їхні ворота. Уже після першої півгодини гри двічі італійці засмучували Кучерука, і в обох випадках відзначився Пінамонті. Причому обидва рази - після розіграшу кутових, як виявилося, скориставшись слабким місцем в оборонних побудовах динамівців.



Якщо в першій зустрічі, також програючи 0:2, «Інтер» знайшов сили відігратися, подібний «камбек» «Динамо» не вдався. Хоча можливостей для взяття воріт було створено достатньо, м'яч уперто не хотів у них залітати. Давалася взнаки і велика кількість невимушених помилок, через які зривалися перспективні атаки. Остаточну крапку було поставлено на 78-й хвилині, коли Одгор вийшов на «побачення» з кіпером і забив третій м'яч.



Дві гри з «Інтером» дали хороше підгрунтя для роздумів як гравцям, так і тренерам «Динамо». Є компоненти, у яких потрібно продовжувати наполегливо працювати, саме такі зустрічі й показують твої слабкі сторони. Тепер динамівці в нинішньому сезоні зможуть повністю зосередитися на чемпіонаті України U-19, у якому нині займають друге місце.

Сезон 2017/18. Юнацька Ліга УЄФА. 1-й раунд плей-оф, матч-відповідь

18.10.2017. м.Київ, стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського

«Динамо» (Київ, Україна) - «Інтер» (Мілан, Італія) - 0:3 (0:2)

«Динамо»: Кучерук, Дубінчак (Мельничук, 59), Миколенко (к), Малишкін, Калюжний, Булеца, Шапаренко (Ващишин, 77), Білошевськой, Козиренко, Янаков (Ісаєнко, 70), Цітаїшвілі.

«Інтер»: Декич, Вальєтті, Сала, Нолан, Рада, Ломбардоні (к), Ровер (Бельхеїр, 83), Еммерс, Пінамонті (Гавіолі, 88), Заньйоло, Одгор (Дзаппа, 76).

Голи: Пінамонті (10, 28), Одгор (73).

Попереджені: Шапаренко (43), Цітаїшвілі (65).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер