Йожеф Сабо: “Рано чи пізно традиції ламаються”

Йожеф Сабо: “Рано чи пізно традиції ламаються”

Динамівці продовжують тренувальний збір у італійському Салерно. Завтра і післязавтра в планах команди два контрольних поєдинки, згодом день відпочинку і 6 грудня повернення до Києва.

Керівник тренувального збору команди в Італії віце-президент ФК “Динамо” Йожеф Йожефович Сабо прокоментував для офіційного сайту хід підготовки команди.

-Йожеф Йожефович, який настрой команди напередодні вирішального матчу з “Інтером”? Адже ніколи в історії “Динамо” не обігрувало італійський клуб.
-Хлопці тренуються з бажанням. У команді чудова атмосфера, всі буквально живуть одним – обіграти “Інтер” й подарувати собі і вболівальникам команди ігри плей-офф Ліги чемпіонів. А щодо традиційних проблем з італійськими командами… Всюди рано чи пізно будь-які традиції ламаються, сподіваюсь, 10 грудня ми повернемо хід історії на свою користь.

-“Інтер” видав серію непередбачуваних поєдинків. На ваш погляд, які справжні можливості суперника?
-Нині міланський клуб – команда дуже високого рівня, яка здатна обіграти будь-якого суперника. Але в футболі є чудова істина – команда грає так, як їй дозволяє опонент. Якщо “Динамо” зіграє в свій футбол усі 90 хвилин матчу, то непередбачуваний “Інтер” нам пройти по силам.

-У цьому єврокубковому сезоні динамівці жодного разу не зіграли оптимальним складом. Наскільки це ускладнює роботу тренерського штабу?
-Оптимальний склад – поняття умовне. У розпорядженні тренерів завжди знаходиться група гравців високого рівня і їм є з кого вибирати. Ми можемо вирішувати питання виходу з групи силами футболістів, які в Італії готуються до поєдинку 10 грудня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер