Йожеф Сабо нагородив переможців турніру пам”яті Олександра Брагіна

Йожеф Сабо нагородив переможців турніру пам”яті Олександра Брагіна

У жовтні динамівська молодь уже традиційно порадувала клуб черговими успіхами. Юні динамівці другий рік поспіль перемогли на Міжнародному турнірі з футболу пам”яті президента ФК „Шахтар” Олександра Брагіна. Команда киян 1990 року народження у фіналі переграла господарів турніру – однолітків з Донецьку.

Успіх вихованців Школи імені Лобановського не залишився непоміченим керівництвом „Динамо”. У четвер Школу відвідав віце-президент клубу Йожеф Сабо, де зустрівся з переможцями та нагородив їх цінними подарунками.

Йожеф Йожефович висловив надію, що через кілька років вони зможуть посилити першу команду і шуткуючи додав, що вона тепер просто не має права не продовжити справу молоді. Нагадаємо, що в понеділок у Донецьку відбудеться центральний матч 1-го кола чемпіонату України Шахтар – Динамо.

Андрій Богданов - гравець ФК «Динамо» 1990 р.н.:

- Ми грали у Донецьку і вболівальники буди на боці „Шахтаря” – тому нам було дуже важко. Але в фіналі ми зуміло переломити хід гри, зрівняти рахунок (2:2) і в підсумку – виграти у серії пенальті!

Анатолій Крощенко - старший тренер дитячої школи ФК «Динамо»:

- Перемога у цьому турнірі стала для нас дуже важкою і престижною одночасно. По перше, склад учасників був дуже солідний. По друге, господарям турніру з „Шахтаря” було принципово важливо залишити цей трофей у себе. Але хлопці проявили свою майстерність, і вдруге поспіль змогли перемогти. Приємно, що наш успіх не залишився непомічений.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер