Євген Ястребінський: «Великий рахунок говорить лише про те, що нам більше пощастило»

Євген Ястребінський: «Великий рахунок говорить лише про те, що нам більше пощастило»

Наставник «Динамо» U17 Євген Ястребінський прокоментував стартовий матч своїх підопічних на турнірі на честь Андрія Гаваші проти МФА «Мункач» і перемогу киян з рахунком 4:0:

- Рахунок в сьогоднішній грі не показовий. На базі МФА «Мункач» ми провели тижневий мікро-збір і турнір на честь Андрія Гаваші розглядаємо як підготовку до нового сезону чемпіонату України в Еліт-лізі ДЮФЛ. Сьогодні нам протистояв гідний суперник, а великий рахунок говорить лише про те, що нам більше пощастило.

Під час збору хлопці тренувалися в дворазовому режимі тому, звісно, грали після навантажень. З огляду на те, що нам належить три дні поспіль проводити матчі на турнірі, плануємо використовувати ротацію: хто грав більше сьогодні, отримає менше ігрової практики завтра. Постараємося всім хлопцям дати рівномірне навантаження, щоб всі добре підготувалися до чемпіонату. А ті, хто проявить себе краще, гратимуть в стартовому складі.

Оцінити рівень готовності команди поки складно, оскільки з моменту виходу з відпустки пройшло всього два тижні. А іногородні хлопці і взагалі приєдналися до нас тільки тут - вони працюють всього тиждень.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер