Євген Лозинський: «Потрібно працювати над завершенням атак і фланговими передачами»

Євген Лозинський: «Потрібно працювати над завершенням атак і фланговими передачами»

Тренер академічної групи «Динамо» U15 Євген Лозинський підбив підсумки другого матчу своїх підопічних на турнірі на честь Андрія Гаваші, у якому наша команда з рахунком 3:0 обіграла київську ДЮСШ-15:

- Щодо нашого матчу скажу, що в ігровому плані ми додали і виглядали краще, ніж учора. Домінували на полі в першому таймі і особливо в другому. Створили багато моментів, що дуже радує, але знову «кульгає» реалізація. Ми, як тренери, отримали інформацію, що потрібно працювати над завершенням атак і фланговими передачами, тож ця гра піде нам на користь.

- Два пенальті в матчі свідчать про те, що суперники не встигали за нашими швидкими гравцями атаки?

- Коли ми вийшли на гру, і я побачив, що проти нашого Ільченка – найменшого за зростом гравця в команді - буде грати найвищий футболіст із команди суперника, я одразу сказав, що він заробить пенальті. Саша вміє це робити: він хоч і маленький, але боєць і з хитринкою. У минулому чемпіонаті він заробив 5 чи 6 одинадцятиметрових у моментах, коли він обігрує суперника, ставить корпус, а високі, масивні суперники свідомо того не бажаючи, збивають його своєю вагою і габаритами. Тож у моменті з першим пенальті швидкісної атаки не було - Ільченко просто зіграв індивідуально сильно і обіграв суперника.

А другий одинадцятиметровий удар ми заробили після швидкої атаки, коли Попов виходив сам на сам із воротарем, і на ньому порушили правила. Богдан правильно відкрився, йому віддали своєчасну передачу, і воротарю нічого не залишалося, крім як на ньому сфолити.

- Третій гол - результат добре розіграної комбінації?

- Так, ця комбінація порадувала, і вона стала результативною. Але були і ще кращі атаки, які ми були зобов'язані завершувати голами, оскільки моменти були стовідсотковими. Загалом другий тайм нас більше порадував тим, що ми створили велику кількість гольових моментів.

- Сьогодні ви знову дали можливість майже всім хлопцям зіграти по тайму?

- Так, перед грою майже всі вже знали, хто вийде в стартовому складі - ми трохи розбавили хлопців по позиціях. Тим, хто вчора відіграв два тайми, сьогодні дали зіграти тайм, а ті, хто провів тайм, сьогодні грали два. Плюс, як я вже сказав, точково трохи поміняли їх по позиціях.

- У третьому матчі групового етапу «Динамо» зустрінеться з угорським ФК «Варда». Це цікавий суперник?

- Ми набрали шість очок, а наш суперник свій матч грає після нас, тож будемо відштовхуватися від цього результату. У цілому, враховуючи, що ми дивилися їхній матч учора, мені здається, угорська команда буде сильнішою за тих суперників, з якими ми вже зустрічалися на турнірі. Тож гра дійсно має вийти цікавою.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер