Йєрко Лєко забиває за збірну Хорватії

Йєрко Лєко забиває за збірну Хорватії

На вихідних у Європі був великий футбольний день. Національні збірні змагалися за право виступати в фінальному турнірі першості континенту, який відбудеться наступного року на полях Португалії. Динамівці у своїх “репрезентаціях” грають далеко не останні ролі, що зайвий раз підкреслили перипетії уїк-енду.

Україна – Іспанія – 2:2
Одразу п’ятеро динамівців захищали кольори “жовто-блакитного” прапору. Це Шовковський, Дмитрулін, Федоров, Несмачний та Гусин (усі відіграли цілий матч). Хлопці надійно “цементували” оборонні редути збірної, практично цілий матч не даючи іспанцям шансів на успіх.

Білорусь – Молдова – 2:1
Півоборонці Валентин Белькевич та Олександр Хацкевич відіграли цілий матч за національну збірну Білорусі.

Польща – Угорщина – 0:0
Оборонець Ласло Боднар увесь матч надійно тримав оборону, успішно обороняючи ворота мадярів від налетів польських “орлів”.

Хорватія – Бельгія – 4:0
Півоборонець Йєрко Лєко, вийшовши на заміну в другому таймі, встановив кінцевий рахунок в матчі, забивши гол на 75-й хвилині у ворота збірної Бельгії.

* * *

Троє молодих динамівців (Пучков, Оберемко, Воробей) зіграли в п’ятницю за молодіжну збірну України проти іспанських ровесників. Матч, що відбувся на стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського, закінчився нульовою нічиєю.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер