Ярослав НАДОЛЬСЬКИЙ: «Виходимо на кожну гру, як на фінал»

Ярослав НАДОЛЬСЬКИЙ: «Виходимо на кожну гру, як на фінал»

- Сьогодні хлопці вийшли на поле з бажанням, усі хотіли перемогти, і ми підтвердили свої наміри стати у Запоріжжі чемпіонами. Справа не в тому, я забиваю чи хтось інший. У першу чергу, головне бути командою. Якщо ми виглядатимемо та діятимемо, як єдиний колектив, а не кожен сам за себе, то нам не буде рівних – про це кажуть і тренери.

- Здалося, що «Карпати» «посипалися» саме після твого першого голу на 7-й хвилині...

- Швидкий гол завжди певним чином допомагає нашій команді. Суперник відкривається, нам стає легше грати, з’являється більше вільних зон, і, як наслідок, виникає більше моментів після того, як забиваємо першими.

- Із чим повязана така висока результативність у першому таймі?

- Із бажанням: команда вийшла зарядженою тільки на перемогу, і забиті м’ячі лише зайвий раз підтвердили рішучість наших намірів довести, що ми є найкращими у своїй віковій категорії.

- Чи є у вас особлива стратегія, як пройти шлях до чемпіонства без очкових втрат та з якомога більшою кількістю забитих мячів?

- Просто ми маємо виходити накожну гру, як на фінал, щохвилини та щосекунди своїм бажанням, грою та результатом доводити, що ми найкращі в Україні.

- Чи допомагає вам у матчах фінальної частини ДЮФЛ U-17 досвід, отриманий у команді «Динамо» U-19?

- Звісно. У старшій команді усе набагато швидше, багато боротьби, там хлопці вже грають на дорослому та якіснішому рівні. Безперечно, це допомагає в іграх за академію швидше та правильніше приймати рішення, створювати більше моментів, тощо.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер