Ярослав НАДОЛЬСЬКИЙ і Артем ШУЛЯНСЬКИЙ про тренування з першою командою

Ярослав НАДОЛЬСЬКИЙ і Артем ШУЛЯНСЬКИЙ про тренування з першою командою

І хоча в занятті взяли участь усього кілька футболістів основного складу, молодь перебувала під пильною увагою Олександра Хацкевича і його тренерського штабу. Після тренування підопічні Юрія Дмитруліна поділилися враженням від події.

Ярослав Надольский:

- Звичайно, тренування цікаве, воно нас вразило, побільше б таких занять. Перша команда - це те, куди ми прагнемо, і сьогоднішнє заняття зайвий раз підтвердило, що дорога для нас відкрита, що все в наших руках, потрібно лише працювати, працювати і ще раз працювати.

Безумовно, певне хвилювання спочатку було присутнє. Для нас дуже багато означала присутність Олега Гусєва, який стільки років віддав клубу, і Миколи Морозюка. Але після того, як торкнулися м'яча, діяли розкутіше, а під кінець тренування почувалися, так би мовити, своїми. Так прийнято, що ті, футболісти, хто вже довгий час знаходиться в команді, допомагають молодим. Нас дуже добре зустріли, прийняли в колективі, а в роздягальні навіть місцем поступалися (посміхається).

Артем Шулянський:

- Було хороше тренування, все відбувалося дуже швидко. Не встиг прийняти м'яч - тебе відразу ж накриває гравець. Відчули на собі рівень першої команди, всім дуже сподобалося. Коли вийшли на поле і взяли м'яч, хвилювання зникло, все стало на свої місця. Хлопці з першої команди підказували нам, коли це було необхідно, і хвалили - це було приємно.

Тепер повертаємося до розташування збірної України і будемо продовжувати готуватися до відбіркового етапу на чемпіонат Європи.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер