Ярослав НАДОЛЬСЬКИЙ: «Думаю, шість забитих м’ячів – це переконливий результат»

Ярослав НАДОЛЬСЬКИЙ: «Думаю, шість забитих м’ячів – це переконливий результат»

Після гри він поділився враженнями від розгрому суперника з рахунком 6:1:

- Після матчу з «Андерлехтом» тренер сказав нам, що на нас чекає ще один матч, і потрібно зіграти його на максимумі. Перемога виводила нас на перше місце у турнірній таблиці. Нашим завданням було відкласти думки про відпустку і зосередитися на матчі. Здається, усе вийшло, непогано зіграли і перемогли.

- Не дивлячись на розгромний рахунок, в першому таймі було менше гольових моментів, ніж у другому?

- Нам потрібно було пристосуватися до суперника, щоб зрозуміти, як нам потрібно діяти та що робиитимуть вони. Такі команди грають до одного-двох пропущених голів. Після цього вони втомилися, їм стало важче, а у нас почало з’являтися більше нагод для взяття воріт.

- Ви сьогодні забили, а потім змістилися в опорну зону, прокоментуйте свою гру на обох позиціях.

- Для мене рідніша позиція - під нападниками. Там я більше граю в атаці і більше забиваю. В опорній зоні теж можу грати, але там потрібно більше зосереджуватися на обороні. Тренер іноді використовує мене там, коли потрібно дати комусь відпочити, або мені набратися досвіду у фазі захисту.

- У другому таймі було багато хороших комбінацій і влучних ударів по воротах?

- У нас вийшли на поле свіжі гравці, які почали бігти заспину захисникам суперника. У результаті стало з'являтися більше моментів, багато з яких ми не реалізували. Але забили шість м'ячів, тому нічого страшного. Думаю, це переконливий результат.

- Як оціните першу частину сезону та пройдений шлях у Юнацькій лізі УЄФА?

- Ми непогано зіграли, вийшли в плей-оф. У чемпіонаті було б чудово, якби не програли «Карпатам». У другому колі буде важка боротьба, намагатимемося знову посісти перше місце та стати чемпіонами.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер