Дубль Ярмоленка – перемога над скандинавами

Дубль Ярмоленка – перемога над скандинавами

Молодіжна збірна України в товариському матчі переграла на своєму полі збірну Ісландії. Старший тренер «молодіжки» Павло Яковенко отримав можливість задіяти всіх гравців, які влітку зможуть узяти участь у фінальній частині ЧЄ-2011, в тому числі й тих, хто вже неодноразово захищав кольори національної команди, – Ярмоленко, Ракицький, Кравець і т.д.

Рахунок було відкрито в середині першого таймі – після довгого пасу зі своєї половини поля до воріт вискочив Ярмоленко й результативно пробив метрів із 14-ти. Міг Андрій відразу ж оформляти дубль, але його гол не було зараховано арбітром через оффсайд.

Після перерви українці доволі швидко довели свою перевагу до розгромної. Спочатку півзахисник «Зорі» Максим Білий ударом з-за меж штрафного майданчика застав воротаря скандинавів зненацька, а за кілька хвилин свій другий м'яч, уже за правилами, таки забив Ярмоленко, переправивши м'яча до воріт з близької відстані.

Здобувши таку солідну перевагу, «жовто-сині» заспокоїлися, за що були покарані суперником. Впродовж п'яти хвилин ісландці скоротили розрив до мінімуму – Йоганссон упевнено реалізував пенальті, а Сігурдарсон, перегравши Путівцева, влучно пробив до кута воріт. Щоправда, зрівняти рахунок підопічні Павла Яковенка супернику не дозволили, довівши поєдинок до мінімальної перемоги.

Зазначимо, що окрім згаданого Ярмоленка, якого було замінено у другому таймі, в поєдинку взяли участь ще четверо представників «Динамо». Увесь поєдинок у воротах відстояв Бойко, по тайму зіграли Кравець та Зозуля, а Гармаш вийшов на заміну на 57-й хвилині.

Україна (U-21) –
Ісландія (U-21) – 3:2 (1:0).

Україна (U-21):
Бойко, Бутко (Федорчук, 87), Селін, Ракицький (Путівцев, 57), Степаненко (Гармаш, 57), Ярмоленко (Лисенко, 57), Кривцов, Голодюк (Прийма, 87), Білий (Морозюк, 57), Чеснаков (Віценець, 66), Кравець (Зозуля, 46).

Голи: Ярмоленко (27, 54), Білий (51) – А.Йоганссон (70, пен.), Сігурдарсон (74).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер