Динамівці роз'їхались по збірних

Динамівці роз'їхались по збірних

Олег Гусєв, фото ffu.org.ua
Київське «Динамо» делегувало до багатьох національних і молодіжних збірних "чортову дюжину" (13!) своїх гравців.

Так, «Динамо» і надалі має більше представництво гравців у національній команді України. Серед футболістів, викликаних головним тренером збірної Олегом Блохіним на матчі проти Литви і Франції, знайшлось місце шістьом динамівцям. Це голкіпер Олександр Шовковський, захисники Андрій Несмачний і Сергій Федоров (зауважимо повернення Сергія до національної команди після 1,5-річної перерви), півзахисники Олег Гусєв і Руслан Ротань, а також нападник Артем Мілевський.

Тренер молодіжної збірної України Олексій Михайличенко у відбірних матчах Євро-2009 проти Ліхтенштейну і Чехії розраховує на чотирьох динамівців – воротаря Олександра Рибку, захисника Олега Допілку, півзахисника Дениса Гармаша, нападаючого Володимира Лисенка.

У свої національні збірні поїхало і кілька легіонерів «Динамо». Так, Ісмаель Бангура, який відзначився дублем в останньому матчі чемпіонату проти донецького «Шахтаря», в гарному настрої поїхав у розпорядження збірної Гвінеї. 20 листопада в Парижі африканці зіграють товариський матч проти учасника чемпіонату світу-2006 – збірної Анголи.

Збірна Марокко проводить збори у Франції. У рамках зборів марокканці проведуть дві товариські зустрічі – 17 листопада проти Франції і 21 листопада проти збірної Сенегалу. У цих поєдинках може зіграти Бадр Ель Каддурі, який також отримав виклик до національної команди.

Мар’ян Маркович отримав виклик від головного тренера збірної Сербії Хав’єра Клементе. Нагадаємо, що в рамках останніх двох турів відбірної кампанії Євро-2008 серби зіграють два домашніх матчі – проти Казахстану і Польщі.

А ось Папе Діакате, який отримав виклик до збірної Сенегалу, на жаль, залишається в Києві. Причина – травма плеча, отримана в матчі проти «Шахтаря».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер