Випускний іспит «Динамо» (U-17)

Випускний іспит «Динамо» (U-17)

В останній день травня в Мадриді розпочнеться представницький футбольний турнір за участю юнацьких команд провідних клубів світу. Цього разу запрошення взяти участь у ньому отримали випускники академічної групи ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського, хлопці 1992 року народження.

16 команд-учасниць на стадії групового турніру розділено на чотири групи. По два найкращих колективи з кожної групи виходять до 1/4 фіналу, далі йдуть ігри на «вибування». До однієї групи з «Динамо» жереб визначив юнацькі команди «Барселони» (Іспанія), «Боки Хуніорс» (Аргентина) і ФК «Пекін» (Китай). Ігри групового турніру пройдуть з 31-го травня по 5-е червня. Вирішальний матч турніру призначений на 11-е червня.

Старший тренер «Динамо» (U-17) Олексій Дроценко розповів про плани на турнір:

- Для хлопців це буде передостанньою пробою сил перед випуском, наприкінці червня їм ще доведеться зіграти в чемпіонаті України. Турнір в Іспанії багато хто називає неофіційною першістю світу серед клубів. До Мадрида приїжджають найсильніші юнацькі команди з усіх континентів і одне право отримати запрошення від організаторів – свідоцтво рівня клубу. «Динамо» буде представлено на турнірі хлопцями 1992 року народження, хоча відповідно до регламенту можна заявляти і хлопців на рік старших. Семеро наших випускників цього сезону виступали в молодіжній першості, під керівництвом Володимира Мунтяна. Ті ж Коваль і Прокипчук на початку червня у складі молодіжної команди будуть виступати на турнірі в Хорватії. Вони з нами до Іспанії не їдуть. Хочу відзначити організаторів турніру, які у вільні від матчів дні склали для нас цікаву культурну програму. Зокрема, плануємо відвідати базу мадридського «Реала», музей клубу, стадіон «Сантьяго Бернабеу». Додам, що разом із командою на турнір їде старший тренер ДЮФШ «Динамо» Анатолій Крощенко.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер