ВНЗ дізналися своїх суперників у Студлізі «Динамо» Київ

ВНЗ дізналися своїх суперників у Студлізі «Динамо» Київ

Турнір проводиться уже другий раз поспіль, цього року список учасників розширився з 12-ти до 16-ти команд. Матчі пройдуть на спортивно-тренувальній базі ФК «Динамо» Київ у Кончі-Заспі. Фінал турніру – на стадіоні «Динамо» ім. В.В.Лобановського.

Стартує чемпіонат 23 березня 2013.

20-го березня відбулася офіційна церемонія жеребкування Студентської футбольної ліги 2013. На ній, окрім організаторів турніру: голови Фан-клубу «Динамо» Сергія Михайленка та голови асоціації студентських профспілок Олександра Яцуна, був присутній видатний динамівський півзахисник, ветеран клубу Володимир Мунтян, захисник команди Тарас Михалик та віце-президент клубу Олексій Семененко.

Перед початком офіційної частини присутні студенти взяли участь у вікторині, відповівши на запитання ведучого Олександра Липенка та отримавши призи від Фан-клубу за правильні відповіді.

Після вступного слова, кількох історій зі студентського життя Володимира Мунтяна, а також побажань успіхів та чесної гри, учасники жеребкування перейшли до найважливішого – безпосереднього визначення суперників.

За регламентом турніру, 16 команд були поділені на чотири корзини, відповідно до рейтингу, за принципом чемпіонату Європи. Також відзначимо, що в турнірі візьме участь і команда динамівського фан-клубу.

Із легкої руки Володимира Мунтяна квартет А склали: КУ ім. Грінченка, НТУ, команда фан-клубу «Динамо» та НУБіП.

До групи В увійшли: КНУБА, Університет ринкових відносин, КНУ та КПІ.

У квартеті C з подачі Тараса Михалика опинилися: НПУ, УСЗ, КНТЕУ та НМУ ім. Богомольця.

І в групі D будуть грати НУХТ, КНУТД, КНУКІМ та Академія Адвокатури.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер