Зустрічаємося 14 лютого на «Олімпійському»!

Зустрічаємося 14 лютого на «Олімпійському»!

Справжні поціновувачі футбольного мистецтва знають, що ані телевізор, ані радіо або надрукований текст не передадуть і сотої частки тих переживань, хвилювань та щастя, які може відчути вболівальник, перебуваючи на стадіоні та підтримуючи свою улюблену команду.

Зовсім не випадково знаменита композиція «You'll Never Walk Alone» лунає в перерві матчів «біло-синіх», тим самим об'єднуючи вірних уболівальників, 11-ть хлопців та тренера…

14 лютого, в день усіх закоханих, «Динамо» проведе свій перший офіційний матч у 2013 році. У рамках 1/16 Ліги Європи наша команда поміряється силами з непростим суперником - французьким «Бордо». Звична річ, «Динамо», як і Олег Володимирович Блохін, мають величезний досвід виступів на європейській арені та підійдуть до цього поєдинку у всеозброєнні. Для самого ж наставника «біло-синіх», який вигравав багато трофеїв, ця гра стане дебютною в якості тренера «Динамо» в такому турнірі, як Ліга Європи!

Але 14 лютого в Лізі Європи дебютує не лише Олег Блохін, але й
. НСК «Олімпійський», який, незважаючи на лютий за вікном, спільно з «Динамо» готовий прийняти, обігріти та нагодувати під своїм дахом понад 70 тисяч «біло-синіх» сердець, подарувавши кожному незабутнє футбольне видовище! Сподіваємося на вашу підтримку та зустрінемося на найбільшій арені країни 14 лютого о 20.00!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер