Встигніть придбати зі знижкою сезонні абонементи!

Встигніть придбати зі знижкою сезонні абонементи!

У суботу на НСК «Олімпійський» відбувся матч стартового туру ювілейного для нашого клубу сезону 2016/2017! Ця гра подарувала вболівальникам, які прийшли на стадіон, заряд позитивних вражень, тож «заспів» сезону видався багатообіцяючим. 

До продажу надійшли абонементи ексклюзивного дизайну «Anniversary 90», які відтепер можна оформити дуже швидко, усього за кілька хвилин у касах «Олімпійського».

Багато вболівальників уже оцінили зручність та інші переваги абонементів, які роблять їх ще ближчими до улюбленого клубу.

Однак після старту сезону продаж абонементів не завершується, а лише набирає обертів. Цього сезону у календарі ігор київського «Динамо» у Лізі Парі-матч заплановано 16 домашніх матчів (11 на першому етапі і п’ять на другому).

Звісно, ціни на абонементи залежать від кількості матчів, що залишилися, тобто зараз ціна абонементів кожної категорії (за винятком абонементів сегментів студентського та шкільного секторів) зменшилася на вартість одного квитка у відповідний сектор.

Із повними передсезонними цінами на абонементи, а також цінами квитків у різні сектори на кожний матч можна ознайомитися на схемах трибун тут.

У вартості абонементів не закладені ймовірні домашні кубкові матчі київського «Динамо» в Кубку України – вхід на них для власників сезонних перепусток буде вільним! Крім того, не слід забувати, що абонементи надають першочергове право придбання квитків на єврокубкові матчі на місце, яке вказане в абонементі, зі знижкою 10%.

Ще раз нагадуємо важливу деталь: до 1 серпня, тобто ще протягом тижня, на абонементи діятиме знижка у розмірі 10%. Тож поспішайте придбати незмінний атрибут кожного відданого вболівальника, або порадувати своїх близьких та друзів чудовим подарунком – абонементом на домашні матчі київського «Динамо»!

До зустрічі на НСК «Олімпійський»!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер