Вісім динамівців зіграли за збірну України U21 проти Північної Ірландії

Вісім динамівців зіграли за збірну України U21 проти Північної Ірландії

Після домашньої перемоги над румунами (1:0), яку приніс гол Сергія Булеци з пенальті, збірна України залишила для себе шанс посісти друге місце у відбірковій групі. Однак для цього українцям необхідно було перемагати в трьох матчах, що залишилися, і сподіватися на осічки прямих конкурентів - збірної Румунії. Однак уже в наступному поєдинку в гостях у Північної Ірландії наша збірна не зуміла здобути очки.

У стартовому складі "синьо-жовтих" на сьогоднішній матч Руслан Ротань зробив ставку на шістьох динамівців: Олександра Сироту, Дениса Попова, Данила Скорка, Георгія Цитаїшвілі, а також орендованих "Дніпром-1" Владислава Дубінчака і Сергія Булецу.

До перерви на табло залишалися нулі, хоча наші суперники не раз турбували Трубіна та були ближчими до того, щоб відкрити рахунок. Північноірландцям вдалося вийти вперед на 61-й хвилині - голом відзначився Пол О'Ніл, скориставшись передачею Кьярона Брауна.

Після пропущеного м'яча, на екваторі другого тайму, тренерський штаб українців провів серію замін, підсиливши лінію атаки: зокрема, Георгій Цітаішвілі поступився місцем на полі Олександру Назаренку, а Назарій Русин і Богдан Лєднєв вийшли замість Сікана та Топалова відповідно.

Матч проходив у впертій боротьбі та з великою кількістю фолів, проте посилення складу не принесло бажаного результату. Українці завдали п'ять ударів у напрямку воріт (із них - три в площину), але розпечатати ворота Північної Ірландії не змогли.

Після 9-ти турів молодіжна збірна України займає третю позицію в групі, набравши 10 очок у 8-ми турах. Попереду - вже недосяжна збірна Румунії (19 очок у 9-ти турах), за яку виступає новачок "Динамо" Тудор Белуце.

Чемпіонат Європи U21. Кваліфікація. Група 8, 9-й тур

13.10.2020. Балліміна, Північна Ірландія. Стадіон "Балліміна Шоуграундс"

Північна Ірландія U21 - Україна U21 - 1:0

Північна Ірландія U21: Хазард (К) - Браун, Тоал, Меррон - Амос, Бойд-Мюнс, Гелбрейт, Данвуді, Керр - О'Ніл (Боніс, 76), Бансал-Макнолті (МакКірнан, 76; Барнс, 90).

Україна U21: Трубін - Дубінчак, Сирота, Попов, Скорко - Бондаренко (Чех, 64), Булеца (К) (Шевцов, 90+1), Батагов - Топалов (Лєднєв, 68), Цитаїшвілі (Назаренко, 64), Сікан (Русин, 64).

Гол: О'Ніл (61).

Попередження: Бансал-Макнолті (36), Данвуді (62), О'Ніл (68) - Цитаїшвілі (16), Сікан (29), Русин (65), Дубінчак (82), Батагов (90+2).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер