»Ворскла» – «Динамо»: а судді хто?

»Ворскла» – «Динамо»: а судді хто?

Стали відомі призначення арбітрів на матчі 6-го туру Прем'єр-ліги чемпіонату України сезону 2010/2011, у рамках якого «Динамо» зіграє на виїзді з полтавською «Ворсклою».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Вакс із Сімферополя. Зайнятися суддівством кримчанин вирішив у 1996 році, коли почав залучатися до обслуговування матчів аматорів регіональних змагань. Уже за шість років Юрій вийшов на професійний рівень, а з 2007 року (із перервами) працює на матчах елітного дивізіону.

Двічі Ваксу доводилося працювати на матчах за участю «Динамо». Було це в сезоні 2007/2008, коли динамівці в домашніх стінах обіграли спочатку львівські «Карпати» (7:3), а потім і «Металург» із Запоріжжя (2:1).

Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра ФІФА – одесит Ігор Бицкало та Олег Муравйов (Маріуполь). Функції резервного рефері буде виконувати арбітр першої категорії Михайло Родіоненко з Луганська. Делегатом та інспектором ФФУ призначені, відповідно, Микола Желєзний (Суми) та Мирослав Ступар із Івано-Франківська.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер