»Ворскла» – «Динамо» – 3:1. Неприступна Полтава

»Ворскла» – «Динамо» – 3:1. Неприступна Полтава

Останнім часом матчі в Полтаві складаються для «Динамо» непросто. Не став виключенням і звітний поєдинок. У дебюті другого тайму суперники обмінялися забитими м’ячами, а на останніх хвилинах господарі завдяки двом влучним ударам завдали «Динамо» першої поразки в нинішньому сезоні.

Валерій Газзаєв за час роботи в «Динамо» продемонстрував, що є прибічником стабільності основного складу команди. Проте, напередодні відповідального поєдинку плей-офф Ліги чемпіонів проти «Аякса» вимушений був піти на зміни, зокрема надавши відпочинок капітану «Динамо» і найкращому бомбардиру команди в нинішньому сезоні Андрію Шевченку.

Футболісти «Ворскли» після несподіваної виїзної перемоги в попередньому турі над «Металістом» не проти були відібрати очки й у «Динамо». Наставник «ворсклян» Микола Павлов не став змінювати переможний склад, випустивши з перших хвилин тих же гравців, які здобували перемогу в Харкові. І, незважаючи на спеку, в першому таймі команди продемонстрували гостру боротьбу. Моменти виникали біля обох воріт, але більше небезпеки виходило все ж від гостей. Спочатку удар Ель Каддурі з близької відстані був заблокований захисником, сольний прохід Гусєва завершився трохи невлучним ударом, а за кілька хвилин до перерви після удару Олега зі штрафного м’яч пролетів над «дев’яткою».

Після перерви команди відразу ж узяли з місця в кар’єр. Спочатку динамівські захисники абсолютно забули про Сачка, залишивши нападника в центрі штрафного майданчика, звідки Василь влучним ударом головою замкнув ідеальний навіс Маркоські. Втім, динамівці з відповіддю не забарилися. Результативним вийшов розіграш стандартного положення – Гусєв навісив зі штрафного, а Алмейда скористався з помилки голкіпера і переправив м’яча в порожні ворота.

Обмінявшись забитими м’ячами, команди продовжували грати на зустрічних курсах. Утім, особливо небезпечних моментів біля обох воріт практично не виникало. Аж до 84-ї хвилини, коли Краснопьоров отримав м’яча на лінії штрафного майданчика і ідеальним за влучністю ударом спрямував м’яча в кут воріт Бойка. А коли секундомір відлічував компенсований час, воротар «Динамо» некоректно обійшовся у своїх володіннях з Маркоські, і Безус ударом з «позначки» встановив остаточний рахунок в матчі.

Таким чином, «Ворсклі» вдалося перервати 27-матчеву серію без перемог у матчах із «Динамо». А наша команда, сподіваємося, приберегла свої забиті м’ячі на найближче протистояння з «Аяксом».

ВОРСКЛА – ДИНАМО – 3:1 (0:0)

«Ворскла»:
1.Долганський – кап, 4.Даллку, 5.Краснопьоров, 7.Маркоські (14.Оніка, 90+3), 8.Кулаков, 17.Сачко (9.Безус, 76), 19.Громов, 25.Медведєв, 33.Селін, 37.Ярмаш (70.Єсин, 67), 48.Чеснаков.

«Динамо»: 71.Бойко, 2.Сильва, 3.Бетао, 5.Вукоєвич (23.Єременко, 86), 10.Мілевський – кап (17.Михалик, 85), 18.Бертольйо, 19.Гармаш (49.Зозуля, 46), 20.Гусєв, 6.Попов, 30.Ель Каддурі, 44.Алмейда.

Голи: Сачко (47), Краснопьоров (84), Безус (90+2, з пенальті) – Алмейда (52).

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер