Володимир МУНТЯН вручив подарунки вихованцям інтернату

Володимир МУНТЯН вручив подарунки вихованцям інтернату

У п’ятницю за ініціативи Фан-клубу «Динамо» до них завітав видатний ветеран нашого клубу Володимир Мунтян. Бесіда з дітьми вийшла дуже теплою та дружньою – Володимир Федорович розповів їм багато цікавих футбольних байок, згадав своє дитинство та разом вони обговорили сучасну команду «Динамо» та гравців, побажавши успіхів хлопцям у Лізі чемпіонів.

Звісно, Володимир Федорович приїхав не з порожніми руками – він подарував учням футбольний м’яч та інші приємні подарунки на згадку. Завершилася зустріч спільним фото, а на завершення Володимир Мунтян показав хлопцям та дівчатам футбольний майстер-клас, зігравши з ними у футбол та на власному прикладі показав чудову майстерність.

- ФК «Динамо» Київ підтримує цей інтернат, – сказав після зустрічі голова Фан-клубу киян Сергій Михайленко. – Сьогодні ми приїхали до вихованців разом із Володимиром Мунтяном, який протягом години спілкувався з дітьми, розповідав цікаві історії, у дітей горіли очі, коли вони його слухали.

Крім того, ми приїхали з подарунками від клубу. На сайті «Динамо» проходить благодійний аукціон, на отримані кошти ми придбали подарунки та передали їх школі-інтернату. Наш клуб намагається підтримати цих дітей.

* фото А.Лукацкий

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер