Володимир МАХАНЬКОВ: «Кожен виклався по максимуму, ми всі герої»

Володимир МАХАНЬКОВ: «Кожен виклався по максимуму, ми всі герої»

Після гри герой поєдинку поділився своїм враженням від зустрічі:

- Ми повністю контролювали хід гри, з таким сильним суперником, як «Шахтар», грали першим номером, вважаю, домінували на полі впродовж усього матчу, можливо, за винятком перших п'яти хвилин. Для футболістів U-19 перша частина сезону закінчилася трохи раніше. Але про відпустку ніхто не думав, ні до гри, ні під час, ви ж бачили, яка була боротьба - за кожну ділянку поля, ніхто не поступався, всі боролися до кінця. А зараз вже, так, відпускний настрій (посміхається).

Після того, як воротар рятує і відбиває пенальті, у команди повинен бути психологічний підйом, але нас суперник трохи притиснув. Добре, що гра закінчилася з рахунком 0:0. Але, якщо брати до уваги весь матч, то залишився осад, що ми не забили - адже мали велику кількість моментів, особливо, в першому таймі, добре створювали, швидко виходили з оборони. Якщо враховувати разом з пенальті, 0:0, напевно, закономірний результат, але у всіх інших компонентах, вважаю, ми перевершували суперника.

Всі хлопці здорово зіграли, добре, що у нас друга гра поспіль ззаду «на нуль», непогано діяли в обороні, пресингували, зробили дуже багато перехоплень в центрі поля, кожен гравець виклався по максимуму, тож, вважаю, ми всі герої. Але якби виграли, настрій перед відпусткою був би ще кращим.

Радує, що ми залишилися на першому місці в турнірній таблиці, що лідируємо в чемпіонаті, і що якість гри у нас була на дуже високому рівні. Ми крок за кроком прагнемо наблизитися до першої команди, і ця гра може допомогти кожному з нас досягти головної мети.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер