Володимир Єзерський викликав 11 динамівців на матчі із Грузією

Володимир Єзерський викликав 11 динамівців на матчі із Грузією

У рамках збору «синьо-жовті» зіграють два товариські матчі зі збірною Грузії: 22-го та 24 березня. Обидва спаринги відбудуться у Тбілісі та розпочнуться о 14.00.

На збір та для підготовки до матчів головний тренер збірної Володимир Єзерський викликав одинадцять динамівців – це більше, ніж половина загального списку, який складається із 20-ти виконавців:

Воротарі: Олексій Слуцький («Динамо» Київ), Микита Турбаєвський («Шахтар» Донецьк).

Захисники: Ілля Забарний, Костянтин Вівчаренко, Даніл Скорко, Денис Кузик (усі - «Динамо» Київ), Даніель Егбуджуо, Антоній Емере (обидва - «Шахтар» Донецьк).

Півзахисники: Єгор Глушач, Володимир Бражко, Микита Ісадченко, Євген Рязанцев (усі - «Динамо» Київ), Георгій Судаков, Владислав Кобилянський, Богдан В'юнник (усі -«Шахтар» Донецьк), Валентин Рубчинський («Дніпро» Дніпро).

Нападники: Леон Гладковський, Владислав Ванат (обидва - «Динамо» Київ), Данило Гончарук, Нікіта Кулалаєв (обидва - «Шахтар» Донецьк).

Нагадаємо, що на шляху до континентальної першості, фінальна частина якої пройде в Ірландії, українській команді доведеться спочатку зійтися у кваліфікаційних протистояннях з однолітками із Боснії і Герцеговини, Ісландії та Гібралтару. Матчі цієї стадії змагань відбудуться восени поточного року - 10-го, 13-го та 16 жовтня у Боснії і Герцеговині.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер