Володимир Анікєєв: «Ми граємо із сильними командами, заради цього і приїхали»

Володимир Анікєєв: «Ми граємо із сильними командами, заради цього і приїхали»

- У порівнянні з першим ігровим днем ​​ми додали в характері, бажанні та обсязі виконаної роботи, але ми не додали в якості гри. На жаль, це проглядалося в усіх трьох матчах. Якби ми так виглядали в плані характеру в перший день, думаю, ми б не програли другий матч. Насамперед нам потрібно налагоджувати гру у футбол: комбінаційні дії, розіграші м'яча, мислення, оскільки дуже багато прямолінійних дій і біганини без думки. Будемо дивитися, хто може думати, кому це дано, а кому - ні. Плюс дуже багато технічного браку - це те, що також потрібно виправляти, і це в наших силах зробити.

- З трьох сьогоднішніх матчів осібно стоїть поєдинок із «Манчестер Сіті»?

- Просто англійці сильніші за інші дві команди, плюс «Манчестер Сіті» - це бренд і ім'я в європейському футболі, тому на гру з ними хлопчаків узагалі не потрібно було налаштовувати, але проблеми і позитивні моменти були ті ж, що і в інших іграх.

- «Динамо» не може боротися за перше місце, але зіграло з топ-командами: сьогодні - з «Манчестер Сіті», завтра - з «Феєноордом», це позитивний момент?

- Звичайно, адже ми заради того і приїхали, щоб грати з хорошими командами. Немає лиха без добра: нам пощастило, що інші сильні команди також не вийшли зі своїх груп із першого місця. Зіграти з іменитим командами - безумовно, це плюс, адже ми подивилися, як виглядають інші школи, як вони готові на даний момент.

- Чи залишилися ще суперники на турнірі, з якими вам би хотілося зіграти?

- Наскільки я знаю, тут був «Спартак» - з ним було б цікаво зустрітися. А взагалі, у такому віці навіть імениті команди можуть не виглядати так серйозно, як здається на перший погляд. Тож від будь-якої команди можна очікувати хорошої гри. Якщо суперники збалансовані, багато грають у такому форматі, вони і добре виглядають. Наприклад, ми дивилися матчі московської «Дев'ятки», ця команда справила враження, видно, що кожна дитина знає свій маневр, хоча назва команди не дуже відома. Тож не слід дивитися лише на ім'я.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер