Владислав Захарченко: «За перший тайм тренери похвалили, а до другого були претензії»

Владислав Захарченко: «За перший тайм тренери похвалили, а до другого були претензії»

- Емоції чудові - все-таки, ми потрапили у півфінал. Що стосується гри, очікували, що буде складніше, наша команда зіграла добре, правда, були і невдалі моменти. Але в цілому, хлопці молодці. У першому таймі ми забили п'ять м'ячів і трохи розслабилися, тож після перерви грали вже більше для себе. Помітив, що на турнірі важливо забити суперникам перший м'яч, а потім вони розкриваються, і стає легше забивати ще.

Після гри тренери похвалили нас за перший тайм, а ось до дій у другому були претензії, зокрема, до того, що ми не забили, та й бажання було не на належному рівні.

- З якою з чотирьох команд, з якими ви вже зустрічалися, тобі, як захиснику, було найважче?

- Поки що найсильніша команда з тих, проти яких ми грали - «Маккабі». А взагалі, тут усі суперники непогані. Вимоги до захисників? Не обрізатися, грати надійно і обережно, а коли є можливість, підключатися до атак. Також важлива якість передач.

- З якими ще командами тобі було б цікаво зустрітися на Minsk Cup?

- Дуже б хотів зіграти з «Шахтарем» і «Кальярі» - це найсильніші команди на турнірі, але вони зустрічаються між собою, тож доведеться вибирати (посміхається). А що стосується нашого півфіналу, більше хотілося б зустрітися з більш сильним суперником, напевно, це ФК «Мінськ».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер