Владислав НАУМЕЦЬ: «Було б добре забити третій м'яч»

Владислав НАУМЕЦЬ: «Було б добре забити третій м'яч»

- Ви самі бачили, що в першому таймі було багато браку в середині поля, в тому числі, і у мене. Хотіли убезпечити себе від гри в центрі і більше діяти через фланги, потрібно було більше грати вперед. У першому таймі у нас не дуже все виходило. Повторюся, було багато браку, напевно, через те, що трохи поспішали. Потрібно було пару раз розгорнути гру з флангу на фланг, щоб з'являлися зони, але це не виходило. У перерві тренери сказали нам, що поміняти, і ми почали грати краще. У другому таймі картина гри повністю змінилася.

Добре, що перед перервою швидко забили два м'ячі. Потрібно було бігти до штрафного майданчика. Здорово спрацювали фланги, розігрували там м'яч, а потім робили простріли. Два голи забили схожим чином. У другому випадку суперник обрізався, і ми вдало вибігли в контратаку.

Після перерви вже трохи заспокоїлися, рахунок це дозволяв, а суперник трохи підсів. Хоча, в першому таймі нам було непросто, вони нам не поступалися, поки ми не вийшли вперед. Потім вже гра складалася по-іншому.

Було б добре, якби я забив і третій м'яч. Хочеться забивати і віддавати гольових передач якомога більше, щоб команда перемагала в кожному матчі. Наше завдання якнайшвидше стати чемпіонами, будемо намагатися його виконати і прогресувати в кожній грі. Хочемо повернутися до Юнацької ліги УЄФА, адже європейський досвід дуже цінний і потрібний для футболістів. Тим більше, такий клуб як «Динамо» завжди має виступати на найвищому рівні.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер