Владислав КАЛИТВИНЦЕВ: «Відпочивати буду після завершення кар'єри»

Владислав КАЛИТВИНЦЕВ: «Відпочивати буду після завершення кар'єри»

Не дивно, що він – серед тих, на кого серйозно розраховує наставник молодіжної збірної України Сергій Ковалець у майбутніх відбіркових матчах. Перед відкритим тренуванням Влад розповів про перебування на зборі:

- Із задоволенням приїхав до розташування збірної, не кожен же день буває подібне. Із хлопцями давно не бачилися, скучили.

- Майбутні три матчі з Хорватією, Ліхтенштейном та Латвією будуть ключовими?

- Звичайно, це ж відбір на чемпіонат Європи, тут кожна гра на вагу золота. Тож однаково налаштовуємося на кожну гру. Ліхтенштейн – це також серйозний суперник. Головне – все робити у задоволення та з хорошим настроєм. Якщо покажемо хорошу гру, будемо віддаватися на полі, результат буде завжди позитивним. Звичайно, нам потрібні лише перемоги.

- Про хорватів уже зібрали достатньо інформації?

- Якщо чесно, ми їх ще не розбирали, для цього в нас є багато часу, будуть теоретичні заняття, присвячені цьому.

- В останніх матчах чемпіонату ви все частіше виходили на поле у складі першої команди «Динамо», показуючи чудову гру. Тепер поїдете з основою на збір. У зв'язку з цим, чи відчуваєте особливу наснагу?

- Так, настрій хороший, але це лише початок, потрібно продовжувати в тому ж дусі, щоб не просто виходити на 20-30 хвилин, а в кожній грі у стартовому складі. Все залежить від мене самого. Після ігор збірної попереду збір із «Динамо», де потрібно буде добре себе проявити.

- Схоже, відпустка у вас буде зовсім короткою...

- Нічого, відпочивати буду, коли завершу кар'єру.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер