Владислав КАЛИТВИНЦЕВ: «Першим мене привітав Коваль!»

Владислав КАЛИТВИНЦЕВ: «Першим мене привітав Коваль!»

У свій День народження Влад прийняв вітання від офіційного сайту «Динамо» та охоче погодився відповісти на кілька запитань.

- Владиславе, як відзначаєш день народження?

- Удень пообідав із батьками та зі своєю дівчиною, а трохи пізніше відзначимо з друзями в ресторані. В принципі, на цьому все.

- Хтось із товаришів по команді вже привітав?

- Найпершим мене привітав Коваль! Але я сьогодні ще не заходив до Інтернету, й тому не бачив усіх привітань.

- Тебе вже встигли порадувати якимись оригінальними подарунками?

- Коли я сьогодні прокинувся, то побачив, що моя дівчина надіслала мені красиві повітряні кулі. Але більшість подарунків ще чекають на мене попереду.

- А який найбільш пам'ятний подарунок ти отримував у своєму житті?

- Напевно, це подарунок на моє 18-річчя, коли ми з татом придбали машину. Ми тоді купили її разом із ним, частина грошей була моїх, решта – його , і це був найкращий подарунок. Але найголовніше для мене – відзначати всі дні народження та інші свята з рідними та близькими людьми!

- Відчуваєш щось особливе, адже сьогодні в тебе не просто день народження, а ювілей?

- Є такі відчуття, все ж таки 20 років – це кругла дата.

- Відкриєш секрет, чого б ти сам собі побажав, чого б тобі найбільше хотілося?

- Найголовніше – здоров'я, щоб мене травми обходили. Слава Богу, я вже залікував свою травму, і тепер чекаю, коли вже вийду з відпустки та почну працювати, тренуватися.

- Які цілі ставиш перед собою на найближчий рік після довгоочікуваного повернення до роботи? Будеш надолужувати згаяний час, працюючи з потроєною енергією?

- Ставлю перед собою мету бути в обоймі основного складу, й щоб Олег Володимирович та все керівництво розраховували на мене.

Бажаємо Владиславу, щоб травми його обходили стороною, не заважали рухатися до поставленої мети! Щоб усе, що він задумав, збулося, й ми зовсім незабаром побачили його блискучу гру та красиві голи у футболці «Динамо», які будуть приносити перемоги нашій команді!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер