Володимир ОНИЩЕНКО: «Ми всією душею й серцем вболіваємо за «Динамо»

Володимир ОНИЩЕНКО: «Ми всією душею й серцем вболіваємо за «Динамо»

Прийнявши привітання від кореспондента офіційного сайту, Володимир Іванович поділився своїми очікуваннями від святкового для себе дня.

- На мій День народження пройде значуща подія для нашої країни – парламентські вибори. Ось такий збіг (сміється). Відзначати же свято буду традиційно в сімейному колі.

- У низці робочих буднів як часто вдається збиратися всією сім'єю?

- Із цим особливих складнощів немає, оскільки сім'я завжди поруч зі мною, – збираємося всі разом вечорами, спілкуємося. Також завжди раді бачити друзів, коли б вони не прийшли, і не лише на Дні народження.

- Як багато часу займає робота?

- Поки проходить першість України серед дитячо-юнацьких команд, і школа не пішла у відпустку – роботи вистачає.

- Чим зайнятий ваш звичайний робочий день?

- У мене ненормований робочий день. Утім, увесь час упродовж тижня проводжу або у школі на Нивках, або в клубному офісі на стадіоні імені Валерія Лобановського, вирішуючи певні організаційні питання, – у відсотковому співвідношенні приблизно 70 на 30. По суботах же проходять ігри, де також присутній в обов'язковому порядку.

- Для тренера головний подарунок на День народження – це перемога команди. Які очікування від сьогоднішнього дня у вас?

- Із моїм Днем народження збігся виїзний матч першої команди «Динамо» в чемпіонаті України – проти «Іллічівця», який обов'язково буду дивитися по телевізору. Звичайно ж, усі ми – люди, які всією душею й серцем уболівають за цей клуб – в очікуванні перемог. Хочеться, щоб якнайшвидше стабілізувалася гра, й київське «Динамо» повернулося на звичні для нього позиції.

- Від рідних чекаєте якихось подарунків, сюрпризів?

- Найкращим подарунком для мене буде, якщо всі вони будуть здорові.

Юрій Вишневський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер