Володимир Нікітенко: «Завдання пройти до наступного етапу з нас ніхто не знімав»

Володимир Нікітенко: «Завдання пройти до наступного етапу з нас ніхто не знімав»

- Судячи з першого поєдинку, яких припустилися помилок?

- Ми пропустили три м'ячі й забили два. Забивши, одне завдання ми виконали. Пропустивши – не виконали інше. Проте, рахунок нас зобов'язує перемагати, ніхто завдання виходу до наступного етапу з нас не знімав. Будемо намагатися забити стільки, скільки потрібно і, звичайно ж, не пропустити.

- Відсутність глядачів якось вплине на команди?

- Навряд чи цей фактор вплине на гру. Обидві команди будуть перебувати в однакових умовах.

- Чи дивилися ви останній матч у виконанні «Динамо» й які зробили висновки?

- Я дивився зустріч у Запоріжжі й ще раз переконався, що «Динамо» покращує свою гру з кожним матчем. Для того, щоб пройти до наступного етапу, нам потрібно перемагати.

- Чи визначилися ви зі складом на матч?

- Склад ми визначаємо за три години до гри. За винятком двох футболістів, які випали надовго, всі інші футболісти у нас готові до гри.

- Тренер карагандинського «Шахтаря», казахстанської команди, яка виступає у плей-оф раунді Ліги чемпіонів, пообіцяв, що якщо його команда проб'ється до групового турніру, він кине палити. Чи давали ви якісь подібні обіцянки?

- Шкідливих звичок не маю.

- Не так давно стало відомо, що у зв'язку з дискваліфікацією «Фенербахче», «Актобе», незалежно від результату поєдинку з «Динамо», може потрапити до Ліги Європи...

- Ця інформація дійшла до мене за 15 хвилин до прес -конференції й я поки не встиг її повністю проаналізувати. У будь-якому випадку, якщо ж «Актобе» потрапить до Ліги Європи, нам усе одно потрібні бали, щоб бути вищими в рейтинзі команд.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер