Володимир МУНТЯН: «Наше завдання – залучити молодь на стадіон»

Володимир МУНТЯН: «Наше завдання – залучити молодь на стадіон»

Більше години Володимир Федорович відповідав на запитання юних уболівальників, згадуючи свою кар'єру в «Динамо», ігри за збірну Радянського Союзу. Діти ставили найрізноманітніші запитання, серед яких знаменитий гравець «біло-синіх» особливо відзначив питання про те, чому він був відданий «Динамо» впродовж довгих років своєї кар'єри та про почуття, які він відчував, виступаючи за збірну своєї країни.

Теплим спілкуванням залишилися задоволені як діти, так і сам Володимир Мунтян:

- Дуже вдячний футбольному клубу «Динамо» за організацію цієї зустрічі. Проведені хвилини в оточенні дітей
це щастя для мене. Такі зустрічі мають взаємно довірчий характер. Сподіваюся, що дітям було приємно, а мені й поготів.

Наше завдання
залучити молодь на стадіон, щоб вони вели здоровий спосіб життя, вболівали за улюблену команду, і щоб своєю грою наші гравці, у свою чергу, дарували радість уболівальникам.

Можливість послухати легенду «Динамо» зацікавила як дітей, так і їхніх вчителів та батьків. Представники старшого покоління також охоче слухали Володимира Мунтяна, якому завжди є, що розповісти, й чим зацікавити будь-яку аудиторію, небайдужу до гри мільйонів.

Підбив підсумок зустрічі її організатор, президент фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко:

- У 308-й школі дуже багато активних уболівальників київського «Динамо». Багато дітей, і не лише діти, а й їхні батьки, давно просили організувати зустріч з кимось із легенд або футболістів клубу. І ось сьогодні до нас приїхав Володимир Федорович Мунтян. Ви самі бачили, наскільки дітям було цікаво й наскільки вони уважно його слухали.

Коли команда грає з бажанням, як зараз, вболівальники це бачать і хочуть приходити на стадіон, хочуть її підтримувати. Дуже важливо, що вболівальник відчуває, що команда та гравці клубу теж приділяють час йому, вболівальнику. Від цього виграють усі.

Вболівальників потрібно виховувати, потрібно працювати з ними. Сьогодні 50 відсотків присутніх на зустрічі склали учні першого, третього та п'ятого класу. Було видно, з якими палаючими очима вони слухали Мунтяна
легенду футболу. Дай Боже, щоб більшість із цих хлопців, послухавши його, почали займатися футболом, реалізували себе в житті.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер