Володимир БИСТРЯКОВ: «Звернулися до Лобановського, як до Великого авторитета»

Володимир БИСТРЯКОВ: «Звернулися до Лобановського, як до Великого авторитета»

На вулиці Грушевського, в районі площі перед стадіоном, знаходиться епіцентр активних дій, які то вщухають, то поновлюються з новою силою.

Відомий український композитор та піаніст Володимир Бистряков є давнім шанувальником київського «Динамо», з тривогою спостерігаючи за подіями, що відбуваються, у співавторстві з Олександром Вратарьовим написав пісню, яка так і називається – «Лобановський 2014».

– У наш непростий час кожен намагається якось реагувати на нинішні події, – розповідає Володимир Бистряков. – Побувавши на Грушевського, звернув увагу, що пам'ятник нашому чудовому гравцю та тренеру перебуває в епіцентрі протистояння.

Для мене це глибоко символічно. Запропонував своєму другу та давньому колезі Олександру Вратарьову написати про це пісню, кажу: «Саша, подивися, в самому центрі сидить Лобановський, без каски. Ми до нього звернемося як до Великого авторитета, який усе життя перебував на вістрі боротьби. Але яка, на відміну від нинішніх часів, ніколи не завершувалася кровопролиттям. Так, гравці часто «ламали» один одного, але після фінального свистка тиснули один одному руки та розходилися».

Ніколи й за жодних обставин свою команду Лобановський не закликав грати внічию. А зараз це відбувається вперше, в нашій пісні. «Хлопці, зіграйте внічию», – ніби звертається Валерій Васильович до чоловіків з обох боків.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер