Володимир Анікєєв: «На тлі сильного суперника наші слабкі сторони проявилися вдвічі краще»

Володимир Анікєєв: «На тлі сильного суперника наші слабкі сторони проявилися вдвічі краще»

- У порівнянні з попередніми днями нічого не змінилося, просто сьогодні нам зустрівся найсильніший суперник. Здивований, що вони не борються за більш високі місця, цікаво, хто ж тоді потрапив до фіналу, якщо така команда навіть не увійшла у перші 16. «Феєноорд» дуже добре готовий технічно, їхні хлопці здорово ведуть силову боротьбу і не дозволили нам нічого зробити, навіть прийняти м'яч. Повторюся, у нашій грі все залишилося, як раніше, просто ми потрапили на суперника, на порядок сильнішого за тих, із якими ми вже зустрічалися. Тому всі наші слабкі сторони проявилися вдвічі краще.

- Які загалом у вас залишилися враження від турніру стосовно організації та рівня суперників?

- Суперники тут хороші, але, як я вже говорив, у цьому віці від будь-якої команди можна чекати сюрпризів. Є кілька колективів - той же «Феєноорд», «Манчестер Сіті» - хорошого рівня. Також ми бачили кілька цікавих російських команд, їхні назви, можливо, мало, про що скажуть, але за рівнем гри вони виглядали дуже добре.

Що стосується організації, по відношенню до нас є питання. А в спортивному плані, безумовно, ці змагання для нас дуже корисні: ми побачили всі свої слабкі сторони і загальний рівень цього віку на даний момент, адже в Києві ми варимося у власному соку, і багато речей непомітні. Тут же ми, тренери, отримали достатньо хорошої інформації для роздумів. Думаю, якщо наші хлопчики розумні, вони також побачили, що можуть діти в їхньому віці, і скільки їм ще потрібно працювати і вдосконалюватися, щоб досягти високого рівня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер