Визначився власник двох сезонних абонементів преміум-класу

Визначився власник двох сезонних абонементів преміум-класу

З 19 липня по 26 липня на офіційній клубній сторінці «Динамо» Київ у Facebook проводився конкурс, де розігрувались два абонементи преміум-класу (70 блок) на сезон 2017/18.

Умови конкурсу були доволі прості: бути підписником офіційної спільноти ФК «Динамо» Київ у Facebook, поділитися дописом про конкурс та додати коментар із хештегом "Хочу абонемент #FCDK". За допомогою сервісу random.org переможцем конкурсу та щасливим власником двох абонементів став Дмитро Вовк, який під час отримання абонементів у клубному офісі пообіцяв не пропускати жодного домашнього матчу «біло-синіх» у цьому сезоні.

Вітаємо переможця та запрошуємо вболівальників приєднуватися до офіційних спільнот «біло-синіх» у соцмережах, де ви не лише будете в курсі всіх актуальних новин, але і зможете брати участь у конкурсах, які регулярно організовує клуб, та вигравати цінні призи!

Нагадаємо також, що триває продаж абонементів на домашні матчі «Динамо» у сезоні 2017/2018. А до кінця літа абонемент можна придбати зі знижкою 10%!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер