Визначено переможця конкурсу від ветеранів ФК «Динамо» Київ

Визначено переможця конкурсу від ветеранів ФК «Динамо» Київ

Підбито підсумки конкурсу-вікторини, проведеного громадською організацією «Ветерани ФК «Динамо» Київ» спільно з футбольним клубом «Динамо» Київ.

За умовами конкурсу, необхідно було бути підписником офіційної сторінки ФК «Динамо» (Київ) та ГО «Ветерани ФК «Динамо» Київ», поділитися записом про конкурс на своїй персональній сторінці та відправити відповіді на запитання ветеранів у приватному повідомленні адміністратору сторінки www.facebook.com/LegendsFCDK.

Отже, правильні відповіді на запитання:

Андрій БІБА: «Одного разу мені вдалося забити 4 м’ячі в одному матчі Чемпіонату СРСР. В якому році, хто був суперником та з яким рахунком завершився цей матч?» – 1962, «Спартак» Єреван, 8:1.

Володимир МУНТЯН: «Виступаючи у складі «Динамо» Київ, мені довелося відзначитися у воротах суперника 57 разів. Але з них лише один гол я забив головою. Хто був нашим суперником та в якому місті сталася ця подія?» – «Шахтар» (Донецьк), у м. Донецьк.

Володимир БЕЗСОНОВ: «Напевно, найяскравіші футбольні емоції отримуєш від виступів у головному європейському клубному турнірі – Кубку Чемпіонів. А забивати в таких матчах – це щось особливе та неймовірне. Скільки голів та кому я забив у Кубку Європейських Чемпіонів?» – 2 м’ячі, «Трабзонспору» (Туреччина) та «Гамбургу» (Німеччина).

Серед учасників, які виконали всі умови конкурсу, за допомогою random.org було визначено переможця. Нею стала Валентина ЛИТВИН, яка отримає м’яча з автографами легенд футбольного клубу «Динамо» Київ.

Усі фіналісти, які правильно відповіли на запитання та виконали умови конкурсу, отримають пам’ятний подарунок!

www.veteranyfcdk.org

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер