Віталійс ЯГОДІНСКІС: «Новий збір – це завжди нові враження та нові почуття»

Віталійс ЯГОДІНСКІС: «Новий збір – це завжди нові враження та нові почуття»

- Як відпочили? Чи набралися сил перед початком нового сезону?

- Відпустку я провів виключно вдома, в Латвії, з рідними та близькими. Лише одного разу катався на поромі до Швеції – це був дводенний тур. Повернувся до України з хорошим настроєм.

- Коли дізналися, що поїдете на збір із першою командою? Напевно, у глибині душі чекали на запрошення?

- Наступного дня після останнього матчу чемпіонату з «Буковиною» зателефонував Олександр Хацкевич та повідомив про це. Звичайно, припускав, що мене можуть взяти на ще один збір, і дуже сподівався на це. Тепер буду виправдовувати довіру.

- Уже приблизно знаєте, чого чекати та як працювати?

- Новий збір – це завжди нові враження та нові почуття. Зрозуміло, що тренувальний процес приблизно однаковий, і в футбольному плані навряд чи варто очікувати якоїсь новизни, але, хто знає, можливо, нам готують якийсь сюрприз. Та й Австрія – нова для мене країна, менталітет людей відрізняється, цікаві об'єкти.

- Чи була у вас уже розмова з Сергієм Ребровим?

- Ні, із Сергієм Станіславовичем ще особисто не розмовляв.

- На перший збір залучено багато молодих футболістів, це дуже вдалий час, щоб проявити себе?

- Звичайно, необхідно віддаватися повністю та довести, що ти здатний конкурувати з футболістами, які на даний момент є основними гравцями «Динамо». Тому я налаштований серйозно, хочу довести, що я справді гідний.

- Які, на ваш погляд, шанси закріпитися в першій команді?

- Я не припускаю думки, що доведеться повернутися до «Динамо-2», мені би цього не хотілося, тому буду робити все для того, щоб зачепитися та закріпитися в основі «Динамо».

- Не можна оминути увагою обговорення формату нового чемпіонату України ...

- Я вважаю, чим більше команд, тим краще. У цьому випадку й чемпіонат буде більш насиченим, й ігор більше. Думаю, це піде на користь як Україні, так і українському футболу.

- Чи стежите за матчами чемпіонату світу в Бразилії?

- Намагаюся, якщо ігри не дуже пізно. Але беззаперечного фаворита, як такого, в мене немає. Голландці, німці, бразильці – головні претенденти на чемпіонський титул, але сказати, що я за когось із них вболіваю або симпатизую, не можу.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер