Віталій МИКОЛЕНКО: «У моменті з пенальті було схоже на фол останньої надії»

Віталій МИКОЛЕНКО: «У моменті з пенальті було схоже на фол останньої надії»

- Враховуючи, що голи наша команда забила після стандартних положень, чи можна сказати, що перемога була досягнута малою кровю?

- Точно, ні. Нам було дуже важко оборонятися, суперник використовував вертикальні передачі, але ми докладали максимальних зусиль, щоб надійно діяти у захисті та реалізувати свої моменти.

- Чим здивували господарі?

- Ми дивилися епізоди їхніх матчів під час підготовки. Власне, те, що вони робили у попередніх іграх, показали і сьогодні.

- Як можете прокоментувати забиті мячі?

- Не скажу, що це були домашні заготовки. Звісно, ми награємо стандартні положення, просто Вітя Циганков добре подав, а Вербич не менш добре замкнув. А у моменті з пенальті, вважаю, можна було давати гравцю «Маріуполя» червону картку, адже це було схоже на фол останньої надії.

- Під час матча Олександр Хацкевич вам щось підказував, про що саме просив, які корективи вносив?

- Надійно грати в обороні, адже було важко контролювати м’яч, виходити із оборони в атаку через пас, більше робити вертикальних передач за спину суперникам.

- Запам’яталися ваші забігання по флангу до штрафного майданчика маріупольців, на останню передачу вже не вистачало сил?

- Якщо ви про епізод у другому таймі, то там був спірний момент – 50% на 50%, я просто не встиг поставити ногу і був змушений фолити, адже не встиг за гравцем.

- Як фізично себе почуваєте, провівши другий матч поспіль в основному складі «Динамо»?

- Трохи важко, адже у нас був важкий переліт, а потім 4-хгодинний переїзд автобусом. А в іншому, усе добре.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер